Roerbaknoedels met rodekool, wortel, hoisin
en biefstukpuntjes
- 25 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 120 gram biefstukpuntjes
- 25 gram hoisinsaus
- 80 gram noedels
- 150 gram rode kool
- 1 stuk(s) sjalot
- 100 gram wortel
- 240 gram biefstukpuntjes
- 50 gram hoisinsaus
- 160 gram noedels
- 300 gram rode kool
- 2 stuk(s) sjalot
- 200 gram wortel
- 360 gram biefstukpuntjes
- 75 gram hoisinsaus
- 240 gram noedels
- 450 gram rode kool
- 3 stuk(s) sjalot
- 300 gram wortel
- 480 gram biefstukpuntjes
- 100 gram hoisinsaus
- 320 gram noedels
- 600 gram rode kool
- 4 stuk(s) sjalot
- 400 gram wortel
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Gemaksbox
Vanaf 49.00 per weekTip
Nog een restje pinda’s of cashewnoten in je keukenkastje? Strooi die dan over deze noedels
Chef Colette
Bereidingswijze
Snijd de rode kool eerst in parten en vervolgens in zo dun mogelijke reepjes. Snijd de wortel in dunne plakjes en de plakjes vervolgens in reepjes. Snipper de sjalotten.
Bereid de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af in een zeef en spoel af met koud water. Laat staan tot gebruik.
Verhit een scheut olie in een wok en roerbak de biefstukpuntjes op hoog vuur in 2-3 min. rondom bruin. Voeg 1/3 van de hoisinsaus toe roerbak nog 1 min. en schep in een kom.
Verhit opnieuw een scheut olie en roerbak de kool, wortel en sjalot 3 min. Voeg de noodles en de rest van de hoisin toe en roerbak nog 2 min.
Schep de noodles met groente op de borden. Verhit de biefstukpuntjes in hoisinsaus nog 1 min. in de wok en schep op de noodles.