Rijkgevulde minestrone soep
Vlees

Rijkgevulde minestrone soep

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 100 gram Soepballetjes
  • 100 gram bospeen
  • 25 gram conchigliettes
  • 100 gram gepelde tomaten
  • 1 teentje(s) knoflook
  • 0.25 stuk(s) korte prei
  • 5 gram krulpeterselie
  • 0.25 stuk(s) rode ui
  • 230 mililiter runderbouillon
  • 3 gram tijm
  • 200 gram Soepballetjes
  • 200 gram bospeen
  • 50 gram conchigliettes
  • 200 gram gepelde tomaten
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 0.5 stuk(s) korte prei
  • 10 gram krulpeterselie
  • 0.5 stuk(s) rode ui
  • 460 mililiter runderbouillon
  • 6 gram tijm
  • 300 gram Soepballetjes
  • 300 gram bospeen
  • 75 gram conchigliettes
  • 300 gram gepelde tomaten
  • 3 teentje(s) knoflook
  • 0.75 stuk(s) korte prei
  • 15 gram krulpeterselie
  • 0.75 stuk(s) rode ui
  • 690 mililiter runderbouillon
  • 9 gram tijm
  • 400 gram Soepballetjes
  • 400 gram bospeen
  • 100 gram conchigliettes
  • 400 gram gepelde tomaten
  • 4 teentje(s) knoflook
  • 1 stuk(s) korte prei
  • 20 gram krulpeterselie
  • 1 stuk(s) rode ui
  • 920 mililiter runderbouillon
  • 12 gram tijm

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Familie

Vanaf 49.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Voeg wat honing toe om de soep iets zoeter te maken, dan vinden je kids de soep nóg lekkerder. Ook heerlijk: maak de soep af met wat geraspte kaas, dat smelt heerlijk in de hete soep!

Chef Charlotte

Bereidingswijze

Stap 1

Haal de onderkant en een klein stukje van de bovenkant van de prei en snijd in dunne ringen. Doe de preiringen in een vergiet en spoel schoon. Maak de ui en knoflook schoon. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Was de wortelen en snijd in dunne plakjes.

Stap 2

Verhit olie in een hapjespan en bak de soepballetjes in een paar minuten rondom bruin. Zet opzij.

Stap 3

Verwarm wat olie in een soeppan en fruit de prei, wortel, ui en knoflook. Rits tijm boven de pan en fruit mee. Voeg na 8 minuten de gepelde tomaten toe. Plet de tomaten met een pollepel fijn en bak 5 minuten mee.

Stap 4

Voeg de runderbouillon toe, roer geheel en laat de soep pruttelen. Zet na 2 minuten het vuur wat hoger en voeg de soepballetjes en conchigliettes toe en gaar 8 minuten mee.

Stap 5

Was de peterselie en snijd fijn. Voeg de helft toe aan de soep.

Stap 6

Schep de soep op de borden en maak af met de achtergehouden peterselie.