Ravioli met tomaat en paprika
- 25 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 0.5 teentje(s) knoflook
- 0.5 eetlepel(s) olijfolie
- 0.5 stuk(s) paprika
- 125 gram ravioli
- 125 gram tomaten
- 0.5 stuk(s) ui
- 1 teentje(s) knoflook
- 1 eetlepel(s) olijfolie
- 1 stuk(s) paprika
- 250 gram ravioli
- 250 gram tomaten
- 1 stuk(s) ui
- 1.5 teentje(s) knoflook
- 1.5 eetlepel(s) olijfolie
- 1.5 stuk(s) paprika
- 375 gram ravioli
- 375 gram tomaten
- 1.5 stuk(s) ui
- 2 teentje(s) knoflook
- 2 eetlepel(s) olijfolie
- 2 stuk(s) paprika
- 500 gram ravioli
- 500 gram tomaten
- 2 stuk(s) ui
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Seizoensbox Vegan
Vanaf 31.00 per weekTip
Als je vegan kaas in huis hebt, is dat een lekkere smaakmaker.
Chef Sophie
Bereidingswijze
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de paprika en tomaat in blokjes.
Verhit wat olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 3 minuten. Voeg de paprika en tomaat toe. Bak 5 minuten op middelhoog vuur.
Zet het vuur laag en voeg een klein scheutje water toe (ongeveer 1 eetlepel p.p.) Laat 10 minuten zachtjes koken. Roer af en toe om. Breng de saus op smaak met peper en zout.
Breng ondertussen ruim water aan de kook voor de ravioli en kook de ravioli in circa 4 minuten gaar.
Giet de ravioli voorzichtig af en verdeel over diepe borden. Schep de saus erop en serveer.