Ravioli met tomaat en paprika
Vegan

Ravioli met tomaat en paprika

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 0.5 teentje(s) knoflook
  • 0.5 eetlepel(s) olijfolie
  • 0.5 stuk(s) paprika
  • 125 gram ravioli
  • 125 gram tomaten
  • 0.5 stuk(s) ui
  • 1 teentje(s) knoflook
  • 1 eetlepel(s) olijfolie
  • 1 stuk(s) paprika
  • 250 gram ravioli
  • 250 gram tomaten
  • 1 stuk(s) ui
  • 1.5 teentje(s) knoflook
  • 1.5 eetlepel(s) olijfolie
  • 1.5 stuk(s) paprika
  • 375 gram ravioli
  • 375 gram tomaten
  • 1.5 stuk(s) ui
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 2 eetlepel(s) olijfolie
  • 2 stuk(s) paprika
  • 500 gram ravioli
  • 500 gram tomaten
  • 2 stuk(s) ui

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Seizoensbox Vegan

Vanaf 31.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Als je vegan kaas in huis hebt, is dat een lekkere smaakmaker.

Chef Sophie

Bereidingswijze

Stap 1

Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de paprika en tomaat in blokjes.

Stap 2

Verhit wat olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 3 minuten. Voeg de paprika en tomaat toe. Bak 5 minuten op middelhoog vuur.

Stap 3

Zet het vuur laag en voeg een klein scheutje water toe (ongeveer 1 eetlepel p.p.) Laat 10 minuten zachtjes koken. Roer af en toe om. Breng de saus op smaak met peper en zout.

Stap 4

Breng ondertussen ruim water aan de kook voor de ravioli en kook de ravioli in circa 4 minuten gaar.

Stap 5

Giet de ravioli voorzichtig af en verdeel over diepe borden. Schep de saus erop en serveer.