Ravioli in roomsaus
Vlees

Ravioli in roomsaus

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 100 gram champignons
  • 60 milliliter crème fraîche
  • 25 gram geraspte kaas
  • 125 gram groentemix
  • 125 gram ravioli
  • 200 gram champignons
  • 120 milliliter crème fraîche
  • 50 gram geraspte kaas
  • 250 gram groentemix
  • 250 gram ravioli
  • 300 gram champignons
  • 180 milliliter crème fraîche
  • 75 gram geraspte kaas
  • 375 gram groentemix
  • 375 gram ravioli
  • 400 gram champignons
  • 240 milliliter crème fraîche
  • 100 gram geraspte kaas
  • 500 gram groentemix
  • 500 gram ravioli

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Familie

Vanaf 49.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Wanneer je de saus fijn gaat pureren met de staafmixer kan je zelf bepalen hoe groot je de stukjes nog wilt hebben.

Inkoper Sophie

Bereidingswijze

Stap 1

Maak de champignons schoon en snijd in plakjes.

Stap 2

Verhit olie in een hapjespan en voeg de groentemix toe. Bak de groentemix voor 4 minuten op hoog vuur. Voeg de gesneden champignons toe en bak nog 4 minuten mee.

Stap 3

Zet daarna het vuur laag en voeg de crème fraîche en 1 of 2 scheutjes water toe. Laat circa 8 minuten pruttelen zodat de saus gaat binden en de gewenste dikte heeft bereikt. Breng op smaak met peper en zout. Houden je kinderen niet zo van stukjes groenten? Pureer dan de saus met een staafmixer.

Stap 4

Breng water aan de kook voor de ravioli en kook de ravioli in circa 4 minuten gaar. Kook de ravioli altijd op laag vuur. Het water mag borrelen, maar niet te hard, dan kunnen de ravioli's open gaan en gaat de heerlijke vulling verloren.

Stap 5

Giet de ravioli voorzichtig af en roer door de roomsaus in de pan.

Stap 6

Schep de ravioli in diepe borden en maak af met de geraspte kaas.