Ratatouille
Vega

Ratatouille

ovenschotel

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 0.5 stuk(s) aubergine
  • 1 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 75 gram oude kaas
  • 90 mililiter pastasaus
  • 0.5 stuk(s) rode paprika
  • 150 gram romatomaten
  • 1 stuk(s) sjalot
  • 5 gram tijm
  • 2 teentje(s) verse knoflook
  • 100 gram volkoren penne
  • 1 stuk(s) aubergine
  • 2 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 150 gram oude kaas
  • 180 mililiter pastasaus
  • 1 stuk(s) rode paprika
  • 300 gram romatomaten
  • 2 stuk(s) sjalot
  • 10 gram tijm
  • 4 teentje(s) verse knoflook
  • 200 gram volkoren penne
  • 1 stuk(s) aubergine
  • 3 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 225 gram oude kaas
  • 270 mililiter pastasaus
  • 1.5 stuk(s) rode paprika
  • 450 gram romatomaten
  • 3 stuk(s) sjalot
  • 15 gram tijm
  • 6 teentje(s) verse knoflook
  • 300 gram volkoren penne
  • 2 stuk(s) aubergine
  • 4 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 300 gram oude kaas
  • 350 mililiter pastasaus
  • 2 stuk(s) rode paprika
  • 600 gram romatomaten
  • 4 stuk(s) sjalot
  • 20 gram tijm
  • 8 teentje(s) verse knoflook
  • 400 gram volkoren penne

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Vega

Vanaf 46.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Je kunt de ovenschotel ook 5-10 minuten onder de grill zetten, dan kleurt de ovenschotel wat sneller en krijg je een extra knapperig korstje. Blijf wel in de buurt, want dit kan snel verkleuren!

Charlotte

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Breng een grote pan met water en een snufje zout aan de kook en kook de pasta gaar.

Stap 2

Snipper de sjalot en maak de knoflook schoon.

Stap 3

Verhit olie in een hapjespan en fruit de knoflook en sjalot. Was de aubergine en snijd in blokjes. Voeg de aubergine toe aan de knoflook en sjalot in de pan. Rits de tijm van de takjes en voeg toe. Kruid het geheel met paprikapoeder.

Stap 4

Was de paprika en tomaatjes. Snijd de paprika in blokjes en de tomaatjes doormidden. Voeg de gesneden paprika en tomaat toe aan de aubergine in de pan. Voeg de tomatensaus toe en roer geheel. Breng op smaak met peper en zout. Rasp de kaas.

Stap 5

Giet de pasta af. Voeg de pasta bij de groenten in de pan en meng 1/3 van de kaas door het geheel. Doe de pasta met groenten in een ovenschaal en bestrooi met de rest van de geraspte kaas. Bak 10 minuten in de oven tot de kaas mooi goud kleurt.

Stap 6

Verdeel de ratatouille over de borden.