Pokebowl met vegan tuna
- 30 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 0.5 stuk(s) komkommer
- 0.25 stuk(s) lupinebonen uit pakje
- 0.25 gram meiraap
- 0.5 stuk(s) paprika
- 0.5 stuk(s) rode ui
- 0.5 eetlepel(s) sojasaus
- 25 gram sriracha mayo
- 0.5 blik(ken) vegan tonijn
- 100 gram zilvervliesrijst
- 1 stuk(s) komkommer
- 0.5 stuk(s) lupinebonen uit pakje
- 0.5 gram meiraap
- 1 stuk(s) paprika
- 1 stuk(s) rode ui
- 1 eetlepel(s) sojasaus
- 50 gram sriracha mayo
- 1 blik(ken) vegan tonijn
- 200 gram zilvervliesrijst
- 0.75 stuk(s) komkommer
- 0.75 stuk(s) lupinebonen uit pakje
- 0.75 gram meiraap
- 1.5 stuk(s) paprika
- 1.5 stuk(s) rode ui
- 1.5 eetlepel(s) sojasaus
- 75 gram sriracha mayo
- 1.5 blik(ken) vegan tonijn
- 300 gram zilvervliesrijst
- 1 stuk(s) komkommer
- 1 stuk(s) lupinebonen uit pakje
- 1 gram meiraap
- 2 stuk(s) paprika
- 2 stuk(s) rode ui
- 2 eetlepel(s) sojasaus
- 100 gram sriracha mayo
- 2 blik(ken) vegan tonijn
- 400 gram zilvervliesrijst
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Gemaksbox Vega
Vanaf 46.00 per weekTip
Nog een restje groente over in de koelkast? Op een poké bowl kun je van alles kwijt; hoe meer groente, hoe meer vreugd!
Inkoper Marta
Bereidingswijze
Kook de rijst in 20-25 minuten gaar in water met wat zout. Giet af en laat uitdampen.
Snijd ondertussen de rode ui in flinterdunne halve ringen. Snijd de paprika in blokjes. Halveer de komkommer in de lengte en snijd de helften in flinterdunne plakjes. Snijd de meiraap in kwarten en vervolgens in dunne plakjes. Laat de lupinebonen uitlekken.
Verdeel de rijst over kommen of diepe borden. Leg de ui, paprika, komkommer, meiraap, lupinebonen en vegan tonijn er in compartimenten op.
Besprenkel de poké bowls met de sojasaus en met de srirachamayo en serveer.