Pokebowl met lupinebonen
Vega

Pokebowl met lupinebonen

  • 30 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 0.5 stuk(s) komkommer
  • 0.5 stuk(s) lupinebonen uit pakje
  • 2 eetlepel(s) mayonaise
  • 0.25 gram meiraap
  • 0.5 stuk(s) paprika
  • 0.5 stuk(s) rode ui
  • 1 milliliter sesamolie
  • 1 eetlepel(s) sojasaus
  • 100 gram zilvervliesrijst
  • 1 stuk(s) komkommer
  • 1 stuk(s) lupinebonen uit pakje
  • 4 eetlepel(s) mayonaise
  • 0.5 gram meiraap
  • 1 stuk(s) paprika
  • 1 stuk(s) rode ui
  • 2 milliliter sesamolie
  • 2 eetlepel(s) sojasaus
  • 200 gram zilvervliesrijst
  • 0.75 stuk(s) komkommer
  • 1.5 stuk(s) lupinebonen uit pakje
  • 6 eetlepel(s) mayonaise
  • 0.75 gram meiraap
  • 1.5 stuk(s) paprika
  • 1.5 stuk(s) rode ui
  • 3 milliliter sesamolie
  • 3 eetlepel(s) sojasaus
  • 300 gram zilvervliesrijst
  • 1 stuk(s) komkommer
  • 2 stuk(s) lupinebonen uit pakje
  • 8 eetlepel(s) mayonaise
  • 1 gram meiraap
  • 2 stuk(s) paprika
  • 2 stuk(s) rode ui
  • 4 milliliter sesamolie
  • 4 eetlepel(s) sojasaus
  • 400 gram zilvervliesrijst

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Seizoensbox Vega Melkvrij

Vanaf 26.50 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Nog een restje groente over in de koelkast? Op een poké bowl kun je van alles kwijt; hoe meer groente, hoe meer vreugd!

Inkoper Marta

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de rijst in 20-25 minuten gaar in water met wat zout. Giet af en laat uitdampen.

Stap 2

Snijd ondertussen de rode ui in flinterdunne halve ringen. Snijd de paprika in blokjes. Halveer de komkommer in de lengte en snijd de helften in flinterdunne plakjes. Snijd de meiraap in kwarten en vervolgens in dunne plakjes. Laat de lupinebonen uitlekken.

Stap 3

Verdeel de rijst over kommen of diepe borden. Leg de ui, paprika, komkommer, meiraap en lupinebonen en er in compartimenten op.

Stap 4

Meng de sojasaus, sesamolie en de mayonaise. Besprenkel de poké bowls met de soja-sesamdressing en serveer.