Vega
Pizza
met groenten
- 15 min bereidingstijd
Ingrediënten
-
+
- 50 gram geraspte kaas
- 200 gram groentemix
- 1 theelepel(s) italiaanse kruiden
- 10 gram pijnboompitten
- 0.5 stuk(s) pizzadeeg
- 100 gram tomato base
- 100 gram geraspte kaas
- 400 gram groentemix
- 2 theelepel(s) italiaanse kruiden
- 20 gram pijnboompitten
- 1 stuk(s) pizzadeeg
- 200 gram tomato base
- 150 gram geraspte kaas
- 600 gram groentemix
- 3 theelepel(s) italiaanse kruiden
- 30 gram pijnboompitten
- 1.5 stuk(s) pizzadeeg
- 300 gram tomato base
- 200 gram geraspte kaas
- 800 gram groentemix
- 4 theelepel(s) italiaanse kruiden
- 40 gram pijnboompitten
- 2 stuk(s) pizzadeeg
- 400 gram tomato base
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Gemaksbox Familie
Vanaf 49.00 per weekTip
Mocht je leuke vormpjes willen maken, snijd dan eerst het deeg in de vorm die je wilt voordat je de pizza gaat beleggen. Anders wordt het een kliederboel!
Charlotte
Bereidingswijze
STAP 1
Verwarm de oven voor op 220 graden.
STAP 2
Rol het pizzadeeg uit.
STAP 3
Bestrijk het pizzadeeg met de tomatensaus. Verdeel de gesneden groenten over de pizza.
STAP 4
Maak af met de Italiaanse kruiden en gerapste kaas en bak de pizza 15 minuten in het midden van de oven.
STAP 5
Bak de pijnboompitten in een paar minuten goudbruin in een droge koekenpan.
STAP 6
Haal de pizza uit de oven en bestrooi de pizza met de pijnboompitten.