Pastasalade met ei
Vega

Pastasalade met ei

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 5 gram basilicum
  • 1 stuk(s) eieren
  • 2 eetlepel(s) mayonaise
  • 0.5 stuk(s) paprika
  • 100 gram penne
  • 125 gram tomaten
  • 45 gram zilveruitjes
  • 10 gram basilicum
  • 2 stuk(s) eieren
  • 4 eetlepel(s) mayonaise
  • 1 stuk(s) paprika
  • 200 gram penne
  • 250 gram tomaten
  • 90 gram zilveruitjes
  • 15 gram basilicum
  • 3 stuk(s) eieren
  • 6 eetlepel(s) mayonaise
  • 1.5 stuk(s) paprika
  • 300 gram penne
  • 375 gram tomaten
  • 135 gram zilveruitjes
  • 20 gram basilicum
  • 4 stuk(s) eieren
  • 8 eetlepel(s) mayonaise
  • 2 stuk(s) paprika
  • 400 gram penne
  • 500 gram tomaten
  • 180 gram zilveruitjes

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Familie

Vanaf 49.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de penne in ca. 11 minuten beetgaar in ruim water met zout. Giet af en spoel koud onder de kraan. Doe de pasta in een schaal.

Stap 2

Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken en pel ze.

Stap 3

Snijd ondertussen de paprika’s en tomaten in kleine blokjes en voeg toe aan de pasta in de schaal.

Stap 4

Houd een paar blaadjes basilicum achter voor garnering en doe de rest in een maatbeker met de mayonaise en een scheutje inmaakvocht van de zilveruitjes. Pureer met een staafmixer.

Stap 5

Laat de zilveruitjes uitlekken en voeg toe aan de pasta. Voeg de dressing toe en meng alles door elkaar. Snijd de eieren in partjes en leg ze op de salade. Garneer met de basilicumblaadjes en serveer.