
Pasta rode pesto met grillkaas,
winterpostelein en tomaatjes
- 25 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 100 gram cherrytomaten
- 100 gram grillkaas
- 1 eetlepel(s) olijfolie
- 75 gram pasta
- 25 gram rode pesto (vers)
- 0.5 stuk(s) ui
- 50 gram winterpostelein
- 200 gram cherrytomaten
- 200 gram grillkaas
- 2 eetlepel(s) olijfolie
- 150 gram pasta
- 50 gram rode pesto (vers)
- 1 stuk(s) ui
- 100 gram winterpostelein
- 300 gram cherrytomaten
- 300 gram grillkaas
- 3 eetlepel(s) olijfolie
- 225 gram pasta
- 75 gram rode pesto (vers)
- 1.5 stuk(s) ui
- 150 gram winterpostelein
- 400 gram cherrytomaten
- 400 gram grillkaas
- 4 eetlepel(s) olijfolie
- 300 gram pasta
- 100 gram rode pesto (vers)
- 2 stuk(s) ui
- 200 gram winterpostelein
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Vega
Vanaf 48.00 per weekTip
Als je het pastawater goed zout – ongeveer zo zout als zeewater – krijgt je gerecht een diepere smaak. Het zout dringt zo door tot in de pasta zelf, wat zorgt voor een heerlijk resultaat. Probeer het eens en ontdek zelf het verschil!
Chef Colette
Bereidingswijze
Kook de pasta beetgaar in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
Snipper ondertussen de ui, halveer de tomaatjes en hak de winterpostelein grof.
Snijd de grillkaas in blokjes van ongeveer 1 x 1 cm. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de blokjes grillkaas en de ui ongeveer 4 minuten op middelhoog vuur tot de grillkaas goudbruin en de ui glazig is.
Voeg de pasta, postelein en tomaatjes toe en warm een paar minuten door. Voeg de pesto toe, roer door en zet het vuur uit.
Verdeel de pasta over de borden en serveer.