Pasta met kip
en roomkaas citroen-peper
- 20 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 120 gram kipdijfilet blokjes
- 1 teentje(s) knoflook
- 100 gram pasta
- 65 gram roomkaas citroen-peper
- 125 gram tomaatjes
- 0.5 stuk(s) ui
- 50 gram winterpostelein
- 240 gram kipdijfilet blokjes
- 1 teentje(s) knoflook
- 200 gram pasta
- 130 gram roomkaas citroen-peper
- 250 gram tomaatjes
- 1 stuk(s) ui
- 100 gram winterpostelein
- 360 gram kipdijfilet blokjes
- 2 teentje(s) knoflook
- 300 gram pasta
- 195 gram roomkaas citroen-peper
- 375 gram tomaatjes
- 1.5 stuk(s) ui
- 150 gram winterpostelein
- 480 gram kipdijfilet blokjes
- 2 teentje(s) knoflook
- 400 gram pasta
- 260 gram roomkaas citroen-peper
- 500 gram tomaatjes
- 2 stuk(s) ui
- 200 gram winterpostelein
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Gemaksbox Familie
Vanaf 49.00 per weekTip
Wil je de winterpostelein warm maken? Voeg dan deze toe aan de pan in stap 5 en laat het even slinken. Je kinderen eten het misschien makkelijker op.
Inkoper Sophie
Bereidingswijze
Was de tomaatjes en snijd door de helft of in vieren. Maak de ui en knoflook schoon en snipper fijn. Was de winterpostelein voorzichtig onder koud water.
Breng een grote pan water aan de kook voor de pasta. Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking, giet af, besprenkel met wat olijfolie en zet opzij.
Verhit olie in een hapjespan en fruit de ui tot deze glazig is. Voeg de knoflook en kipblokjes toe en bak deze tot de kipblokjes gaar zijn.
Voeg de roomkaas toe aan de hapjespan en roer tot deze volledig gesmolten is en een saus vormt. Wil je de saus iets dunner, voeg dan een klein scheutje water of kookvocht van de pasta toe.
Voeg de cherrytomaatjes en de gekookte pasta toe en roer goed door. Breng het geheel op smaak met zout en peper.
Serveer de pasta en maak af met de winterpostelein.