Pasta met gerookte zalm en mosterd-dille saus
Vis

Pasta met gerookte zalm en mosterd-dille saus

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 0.5 stuk(s) citroen
  • 0.5 stuk(s) gele ui
  • 0.5 gram gerookte zalm
  • 0.5 stuk(s) korte prei
  • 0.5 theelepel(s) mosterd
  • 10 gram verse dille
  • 75 gram volkoren spaghetti
  • 2 stuk(s) witlof
  • 0.5 stuk(s) citroen
  • 1 stuk(s) gele ui
  • 1 gram gerookte zalm
  • 1 stuk(s) korte prei
  • 1 theelepel(s) mosterd
  • 20 gram verse dille
  • 150 gram volkoren spaghetti
  • 3 stuk(s) witlof
  • 0.5 stuk(s) citroen
  • 1 stuk(s) gele ui
  • 1 gram gerookte zalm
  • 2 stuk(s) korte prei
  • 1.5 theelepel(s) mosterd
  • 30 gram verse dille
  • 225 gram volkoren spaghetti
  • 4 stuk(s) witlof
  • 1 stuk(s) citroen
  • 1.5 stuk(s) gele ui
  • 2 gram gerookte zalm
  • 2 stuk(s) korte prei
  • 2 theelepel(s) mosterd
  • 40 gram verse dille
  • 300 gram volkoren spaghetti
  • 6 stuk(s) witlof

Bereidingswijze

Stap 1

Breng in een kookpan water met een snufje zout aan de kook. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking al dente in het kokende water. Giet af en laat goed uitlekken.

Stap 2

Snipper ondertussen de ui. Snijd de onderkant van de witlof en snijd in de lengte in niet te fijne reepjes. Snijd de prei in de lengte in tweeën en was goed en snijd daarna in repen.

Stap 3

Verwarm een scheutje olijfolie in een hapjespan en fruit er de gesnipperde ui in aan. Laat 3 minuten fruiten en voeg de witlof en prei toe. Laat meefruiten tot deze begint te slinken.

Stap 4

Rasp de citroen. Voeg de mosterd samen met het sap en de rasp van de citroen toe. Kruid met zout en peper. Snijd de dille grof en meng door de witlof. Warm even goed door.

Stap 5

Snijd de gerookte zalm in stukjes. Meng de pasta door de groente saus. Schep de spaghetti met de witlof en prei op het bord en leg er de zalm stukjes op