Pasta bolognese met venkelworst
Vlees

Pasta bolognese met venkelworst

  • 40 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 125 gram bospeen
  • 1 theelepel(s) honing
  • 125 gram kastanjechampignons
  • 1 teentje(s) knoflook
  • 0.5 eetlepel(s) olijfolie extra vierge
  • 250 gram pastasaus met venkelworst
  • 0.5 stuk(s) rode ui
  • 100 gram tagliatelle
  • 2 gram tijm
  • 250 gram bospeen
  • 2 theelepel(s) honing
  • 250 gram kastanjechampignons
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 1 eetlepel(s) olijfolie extra vierge
  • 500 gram pastasaus met venkelworst
  • 1 stuk(s) rode ui
  • 200 gram tagliatelle
  • 4 gram tijm
  • 375 gram bospeen
  • 3 theelepel(s) honing
  • 375 gram kastanjechampignons
  • 3 teentje(s) knoflook
  • 1.5 eetlepel(s) olijfolie extra vierge
  • 750 gram pastasaus met venkelworst
  • 1.5 stuk(s) rode ui
  • 300 gram tagliatelle
  • 6 gram tijm
  • 500 gram bospeen
  • 4 theelepel(s) honing
  • 500 gram kastanjechampignons
  • 4 teentje(s) knoflook
  • 2 eetlepel(s) olijfolie extra vierge
  • 1000 gram pastasaus met venkelworst
  • 2 stuk(s) rode ui
  • 400 gram tagliatelle
  • 8 gram tijm

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Familie

Vanaf 49.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Lekker met nog wat extra geraspte kaas!

Chef Charlotte

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Breng in een kookpan water aan de kook voor de wortelen.

Stap 2

Maak de wortelen schoon en kook 10 minuten. Giet de wortelen af en leg in een ovenschaal. Breng op smaak met olijfolie, honing, peper en zout. Maak de knoflook schoon, pers uit boven de wortelen en bestrooi de helft van de tijm erover. Hussel het geheel en rooster de wortelen 25 minuten in het midden van de oven.

Stap 3

Maak de rode ui schoon en snijd grof. Maak de kastanjechampignons schoon en snijd in plakjes.

Stap 4

Breng in een kookpan water met een snufje zout aan de kook voor de spaghetti. Kook de spaghetti in 9-12 minuten gaar.

Stap 5

Verhit een scheutje olie in een hapjespan en fruit de rode ui glazig. Voeg de champignons en de rest van de benodigde tijm toe en bak 5 minuten mee. Voeg de pastasaus toe en laat 5-10 minuten pruttelen.

Stap 6

Giet de pasta af en doe terug in de pan. Besprenkel met wat extra vierge olijfolie. Schep de pasta op een bord en verdeel de saus erover. Serveer samen met de wortelen.