Pasta alla norma
met lengfilet
- 20 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 0.5 stuk(s) aubergine
- 2 gram basilicum
- 0.5 stuk(s) groene paprika
- 120 gram lengfilet
- 0.5 stuk(s) rode ui
- 1 eetlepel(s) rode wijnazijn
- 100 gram spaghetti volkoren
- 2 gram tijm
- 150 gram tomatensaus knoflook
- 1 stuk(s) aubergine
- 3 gram basilicum
- 1 stuk(s) groene paprika
- 240 gram lengfilet
- 1 stuk(s) rode ui
- 2 eetlepel(s) rode wijnazijn
- 200 gram spaghetti volkoren
- 4 gram tijm
- 300 gram tomatensaus knoflook
- 1 stuk(s) aubergine
- 5 gram basilicum
- 2 stuk(s) groene paprika
- 360 gram lengfilet
- 1.5 stuk(s) rode ui
- 3 eetlepel(s) rode wijnazijn
- 300 gram spaghetti volkoren
- 6 gram tijm
- 450 gram tomatensaus knoflook
- 2 stuk(s) aubergine
- 6 gram basilicum
- 2 stuk(s) groene paprika
- 480 gram lengfilet
- 2 stuk(s) rode ui
- 4 eetlepel(s) rode wijnazijn
- 400 gram spaghetti volkoren
- 8 gram tijm
- 600 gram tomatensaus knoflook
Benodigdheden
- vergiet
- koekenpan
- snijplank
- mes
- kookpan
- hapjespan
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Seizoensbox
Vanaf 29.00 per weekTip
Bak de vis niet te lang. De vis is gaar als het visvlees net niet meer doorschijnend is. Tip: prik met een vork in de vis. Beweeg je vork lichtjes heen en weer: valt de vis mooi uit elkaar, dan is hij klaar.
Voedingsdeskundige Sophie
Bereidingswijze
Snipper de ui. Snijd de aubergine en paprika in kleine blokjes. Snijd de basilicum in reepjes.
Verhit een scheutje olijfolie in een hapjespan en fruit de ui glazig. Voeg de aubergine toe en bak tot de aubergine een goudbruine kleur krijgt. Rits de tijm boven de pan en bak mee.
Voeg de paprika toe en roerbak 5 minuten mee. Voeg ten slotte de tomatensaus, rode wijnazijn, peper en zout toe en laat nog 5 minuten sudderen op laag vuur. Voeg de gesneden basilicum toe aan de pastasaus.
Breng in een kookpan water met een snufje zout aan de kook voor de spaghetti. Bereid de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Dep de vis droog. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de vis in 3-4 minuten per kant goudbruin. Kruid naar smaak met peper en zout.
Giet de spaghetti af en doe terug in de pan. Besprenkel met een scheutje olijfolie. Verdeel de spaghetti op een bord en schep de tomatensaus erop. Leg het visje er bovenop.