Pad thai met tofu
- 25 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 1 stengel(st) bosui
- 0.5 stuk(s) limoen
- 60 gram noedels
- 50 gram pad thai woksaus
- 25 gram pinda's
- 1 stuk(s) puntpaprika
- 25 gram taugé
- 75 gram tofu
- 1 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 2 stengel(st) bosui
- 1 stuk(s) limoen
- 120 gram noedels
- 100 gram pad thai woksaus
- 45 gram pinda's
- 2 stuk(s) puntpaprika
- 50 gram taugé
- 150 gram tofu
- 2 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 3 stengel(st) bosui
- 1.5 stuk(s) limoen
- 180 gram noedels
- 150 gram pad thai woksaus
- 75 gram pinda's
- 3 stuk(s) puntpaprika
- 75 gram taugé
- 225 gram tofu
- 3 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 4 stengel(st) bosui
- 2 stuk(s) limoen
- 240 gram noedels
- 200 gram pad thai woksaus
- 90 gram pinda's
- 4 stuk(s) puntpaprika
- 100 gram taugé
- 300 gram tofu
- 4 eetlepel(s) zonnebloemolie
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Seizoensbox Vegan
Vanaf 31.00 per weekTip
Houd je van lekker pittig? Voeg dan een lepeltje sambal toe tegelijk met de pad thai saus.
Chef Sophie
Bereidingswijze
Kook de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd ondertussen de tofu in reepjes. Verhit een flinke scheut olie in de wok en roerbak tofu in 8 min. goudbruin op hoog vuur. Voeg de helft van de pad thai-saus toe en roerbak 1 min. mee. Schep uit de pan.
Snijd de bosui in ringetjes en was zorgvuldig. Snijd de paprika in reepjes. Verhit opnieuw een scheut olie in een wok, roerbak de bosui en paprika 3 min. Voeg de rest van de pad thai-saus en de taugé toe en roerbak 1 min. mee.
Verdeel de noedels over de borden en schep er de groente op. Verdeel de tofu erover. Bestrooi met de pinda’s. Snijd de limoenen in partjes en knijp boven elk bord een partje uit. Serveer de rest apart erbij.