Pad Thai met kalkoen
- 25 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 1 stengel(st) bosui
- 120 gram kalkoenfiletblokjes
- 0.5 stuk(s) limoen
- 60 gram noedels
- 50 gram pad thai woksaus
- 25 gram pinda's
- 2 stuk(s) puntpaprika
- 25 gram taugé
- 1 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 2 stengel(st) bosui
- 240 gram kalkoenfiletblokjes
- 1 stuk(s) limoen
- 120 gram noedels
- 100 gram pad thai woksaus
- 45 gram pinda's
- 3 stuk(s) puntpaprika
- 50 gram taugé
- 2 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 3 stengel(st) bosui
- 360 gram kalkoenfiletblokjes
- 1.5 stuk(s) limoen
- 180 gram noedels
- 150 gram pad thai woksaus
- 75 gram pinda's
- 4 stuk(s) puntpaprika
- 75 gram taugé
- 3 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 4 stengel(st) bosui
- 480 gram kalkoenfiletblokjes
- 2 stuk(s) limoen
- 240 gram noedels
- 200 gram pad thai woksaus
- 90 gram pinda's
- 5 stuk(s) puntpaprika
- 100 gram taugé
- 4 eetlepel(s) zonnebloemolie
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Gemaksbox
Vanaf 49.00 per weekTip
Houd je van lekker pittig? Voeg dan een lepeltje sambal toe tegelijk met de pad thai saus.
Chef Sophie
Bereidingswijze
Kook de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd intussen de bosui in ringetjes en was zorgvuldig. Snijd de paprika in reepjes. Verhit een scheut olie in een wok, roerbak de bosui en paprika 3 min. en neem uit de pan.
Verhit opnieuw een scheut olie in de wok en roerbak de kalkoen in 4-5 min. gaar op hoog vuur. Voeg de pad thai saus toe en roerbak 1 min. mee. Voeg de gebakken groenten en taugé toe en roerbak nog 2 min.
Verdeel de noedels over de borden en schep er de groente met kalkoen en saus op. Bestrooi met de pinda’s.
Snijd de limoenen in partjes en knijp boven elk bord een partje uit. Serveer de rest apart erbij.