Pad Thai met kalkoen
Vlees

Pad Thai met kalkoen

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 1 stengel(st) bosui
  • 120 gram kalkoenfiletblokjes
  • 0.5 stuk(s) limoen
  • 60 gram noedels
  • 50 gram pad thai woksaus
  • 25 gram pinda's
  • 2 stuk(s) puntpaprika
  • 25 gram taugé
  • 1 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 2 stengel(st) bosui
  • 240 gram kalkoenfiletblokjes
  • 1 stuk(s) limoen
  • 120 gram noedels
  • 100 gram pad thai woksaus
  • 45 gram pinda's
  • 3 stuk(s) puntpaprika
  • 50 gram taugé
  • 2 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 3 stengel(st) bosui
  • 360 gram kalkoenfiletblokjes
  • 1.5 stuk(s) limoen
  • 180 gram noedels
  • 150 gram pad thai woksaus
  • 75 gram pinda's
  • 4 stuk(s) puntpaprika
  • 75 gram taugé
  • 3 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 4 stengel(st) bosui
  • 480 gram kalkoenfiletblokjes
  • 2 stuk(s) limoen
  • 240 gram noedels
  • 200 gram pad thai woksaus
  • 90 gram pinda's
  • 5 stuk(s) puntpaprika
  • 100 gram taugé
  • 4 eetlepel(s) zonnebloemolie

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox

Vanaf 49.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Houd je van lekker pittig? Voeg dan een lepeltje sambal toe tegelijk met de pad thai saus.

Chef Sophie

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Stap 2

Snijd intussen de bosui in ringetjes en was zorgvuldig. Snijd de paprika in reepjes. Verhit een scheut olie in een wok, roerbak de bosui en paprika 3 min. en neem uit de pan.

Stap 3

Verhit opnieuw een scheut olie in de wok en roerbak de kalkoen in 4-5 min. gaar op hoog vuur. Voeg de pad thai saus toe en roerbak 1 min. mee. Voeg de gebakken groenten en taugé toe en roerbak nog 2 min.

Stap 4

Verdeel de noedels over de borden en schep er de groente met kalkoen en saus op. Bestrooi met de pinda’s.

Stap 5

Snijd de limoenen in partjes en knijp boven elk bord een partje uit. Serveer de rest apart erbij.