Pad Thai met ei
Vega

Pad Thai met ei

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 1 stengel(st) bosui
  • 2 stuk(s) eieren
  • 0.5 stuk(s) limoen
  • 60 gram noedels
  • 50 gram pad thai woksaus
  • 25 gram pinda's
  • 1 stuk(s) puntpaprika
  • 25 gram taugé
  • 1 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 2 stengel(st) bosui
  • 4 stuk(s) eieren
  • 1 stuk(s) limoen
  • 120 gram noedels
  • 100 gram pad thai woksaus
  • 45 gram pinda's
  • 2 stuk(s) puntpaprika
  • 50 gram taugé
  • 2 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 3 stengel(st) bosui
  • 6 stuk(s) eieren
  • 1.5 stuk(s) limoen
  • 180 gram noedels
  • 150 gram pad thai woksaus
  • 75 gram pinda's
  • 3 stuk(s) puntpaprika
  • 75 gram taugé
  • 3 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 4 stengel(st) bosui
  • 8 stuk(s) eieren
  • 2 stuk(s) limoen
  • 240 gram noedels
  • 200 gram pad thai woksaus
  • 90 gram pinda's
  • 4 stuk(s) puntpaprika
  • 100 gram taugé
  • 4 eetlepel(s) zonnebloemolie

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Familie

Vanaf 49.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Stap 2

Breek de eieren boven een kom, voeg een scheutje water en peper en zout naar smaak toe en klop los met een garde. Verhit een scheut olie in een koekenpan en bak 1 of meerdere omeletten op middelhoog vuur. Snijd de omelet(ten) in reepjes.

Stap 3

Snijd de bosui in ringetjes. Snijd de paprika in reepjes. Verhit een scheut olie in een wok, roerbak de bosui en paprika 3 min. Voeg de pad thai saus en de taugé toe en roerbak 1 minuut mee.

Stap 4

Verdeel de noedels over de borden en schep er de groente met de saus op. Verdeel de omeletreepjes erover en bestrooi met de pinda’s.

Stap 5

Snijd de limoenen in partjes en knijp boven elk bord een partje uit. Serveer de rest apart erbij.