Pad Thai met ei
Vega

Pad Thai met ei

  • 20 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 0.25 theelepel(s) chilivlokken
  • 2 stuk(s) eieren
  • 100 gram kastanjechampignons
  • 0.25 stuk(s) limoen
  • 75 gram noedels
  • 50 gram pad thai woksaus
  • 10 gram pinda's
  • 25 gram taugé
  • 0.25 stuk(s) witte kool (heel)
  • 0.5 theelepel(s) chilivlokken
  • 4 stuk(s) eieren
  • 200 gram kastanjechampignons
  • 0.5 stuk(s) limoen
  • 150 gram noedels
  • 100 gram pad thai woksaus
  • 20 gram pinda's
  • 50 gram taugé
  • 0.5 stuk(s) witte kool (heel)
  • 0.75 theelepel(s) chilivlokken
  • 6 stuk(s) eieren
  • 300 gram kastanjechampignons
  • 0.75 stuk(s) limoen
  • 225 gram noedels
  • 150 gram pad thai woksaus
  • 30 gram pinda's
  • 75 gram taugé
  • 0.75 stuk(s) witte kool (heel)
  • 1 theelepel(s) chilivlokken
  • 8 stuk(s) eieren
  • 400 gram kastanjechampignons
  • 1 stuk(s) limoen
  • 300 gram noedels
  • 200 gram pad thai woksaus
  • 40 gram pinda's
  • 100 gram taugé
  • 1 stuk(s) witte kool (heel)

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Seizoensbox Vega Melkvrij

Vanaf 26.50 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Geef extra smaak aan de pinda's door ze te roosteren in een droge pan en aan de omelet door chilivlokken of paprikapoeder toe te voegen.

Inkoper Marta

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet de noedels af en voeg wat olie toe tegen het plakken.

Stap 2

Maak de champignons schoon en snijd in plakken. Was de taugé. Verwijder de harde, buitenste bladeren van de kool en snijd de benodigde hoeveelheid kool in zo dun mogelijke reepjes, eventueel met een kaasschaaf.

Stap 3

Kluts de eieren los en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Stap 4

Verwarm de wok op middelhoog vuur met een scheutje olie. Bak nu een omelet in de wok. Haal de omelet uit de pan, rol op en snijd in reepjes.

Stap 5

Verwarm de wok opnieuw met een scheutje olie en laat goed heet worden. Wok de witte kool, champignons en chilivlokken 1-2 minuten. Voeg nu de noedels, omeletreepjes en woksaus toe en wok het geheel 3-5 minuten.

Stap 6

Verdeel de noedels over de borden en maak het gerecht af met een paar partjes limoen, pinda's en de taugé.