Pad Thai
Vegan

Pad Thai

met tofu

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 75 gram champignons
  • 0.5 teentje(s) knoflook
  • 50 gram pad thai woksaus
  • 15 gram pinda's
  • 1 stuk(s) rode puntpaprika
  • 0.5 eetlepel(s) sojasaus
  • 25 gram taugé
  • 100 gram tofu
  • 80 gram woknoedels
  • 100 gram wortel
  • 1 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 150 gram champignons
  • 1 teentje(s) knoflook
  • 100 gram pad thai woksaus
  • 30 gram pinda's
  • 2 stuk(s) rode puntpaprika
  • 1 eetlepel(s) sojasaus
  • 50 gram taugé
  • 200 gram tofu
  • 160 gram woknoedels
  • 200 gram wortel
  • 2 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 225 gram champignons
  • 1.5 teentje(s) knoflook
  • 150 gram pad thai woksaus
  • 45 gram pinda's
  • 3 stuk(s) rode puntpaprika
  • 1.5 eetlepel(s) sojasaus
  • 75 gram taugé
  • 300 gram tofu
  • 240 gram woknoedels
  • 300 gram wortel
  • 3 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 300 gram champignons
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 200 gram pad thai woksaus
  • 60 gram pinda's
  • 4 stuk(s) rode puntpaprika
  • 2 eetlepel(s) sojasaus
  • 100 gram taugé
  • 400 gram tofu
  • 320 gram woknoedels
  • 400 gram wortel
  • 4 eetlepel(s) zonnebloemolie

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Seizoensbox Vegan

Vanaf 31.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip!

Maak je noedelgerecht af met verse koriander en limoen voor een lekker fris accent!

Inkoper Evelien

Bereidingswijze

Stap 1

Snijd de tofu in blokjes. Snijd de paprika in reepjes en de wortel en champignons in plakjes. Snijd de knoflook fijn.

Stap 2

Kook de woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel af met koud water om plakken te voorkomen. Zet apart.

Stap 3

Verhit een scheut zonnebloemolie in een wok op middelhoog vuur. Voeg de blokjes tofu toe en bak ze rondom goudbruin en knapperig in ongeveer 5-7 minuten. Haal de tofu uit de pan en zet apart.

Stap 4

Verhit een scheut zonnebloemolie in de wok. Voeg de fijngehakte knoflook toe en bak deze 10 seconden. Voeg de paprika, wortel en champignons en bak deze 3-4 minuten.

Stap 5

Voeg de gekookte noedels, gebakken tofu, pad thai-saus en sojasaus toe aan de pan met groenten. Meng alles goed door elkaar en bak nog 2-3 minuten op middelhoog vuur.

Stap 6

Hak de pinda’s grof. Verdeel de pad thai over borden. Bestrooi met de taugé en de grof gehakte pinda's.