Pad Thai
met tofu
- 25 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 75 gram champignons
- 0.5 teentje(s) knoflook
- 50 gram pad thai woksaus
- 15 gram pinda's
- 1 stuk(s) rode puntpaprika
- 0.5 eetlepel(s) sojasaus
- 25 gram taugé
- 100 gram tofu
- 80 gram woknoedels
- 100 gram wortel
- 1 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 150 gram champignons
- 1 teentje(s) knoflook
- 100 gram pad thai woksaus
- 30 gram pinda's
- 2 stuk(s) rode puntpaprika
- 1 eetlepel(s) sojasaus
- 50 gram taugé
- 200 gram tofu
- 160 gram woknoedels
- 200 gram wortel
- 2 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 225 gram champignons
- 1.5 teentje(s) knoflook
- 150 gram pad thai woksaus
- 45 gram pinda's
- 3 stuk(s) rode puntpaprika
- 1.5 eetlepel(s) sojasaus
- 75 gram taugé
- 300 gram tofu
- 240 gram woknoedels
- 300 gram wortel
- 3 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 300 gram champignons
- 2 teentje(s) knoflook
- 200 gram pad thai woksaus
- 60 gram pinda's
- 4 stuk(s) rode puntpaprika
- 2 eetlepel(s) sojasaus
- 100 gram taugé
- 400 gram tofu
- 320 gram woknoedels
- 400 gram wortel
- 4 eetlepel(s) zonnebloemolie
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Seizoensbox Vegan
Vanaf 31.00 per weekTip!
Maak je noedelgerecht af met verse koriander en limoen voor een lekker fris accent!
Inkoper Evelien
Bereidingswijze
Snijd de tofu in blokjes. Snijd de paprika in reepjes en de wortel en champignons in plakjes. Snijd de knoflook fijn.
Kook de woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel af met koud water om plakken te voorkomen. Zet apart.
Verhit een scheut zonnebloemolie in een wok op middelhoog vuur. Voeg de blokjes tofu toe en bak ze rondom goudbruin en knapperig in ongeveer 5-7 minuten. Haal de tofu uit de pan en zet apart.
Verhit een scheut zonnebloemolie in de wok. Voeg de fijngehakte knoflook toe en bak deze 10 seconden. Voeg de paprika, wortel en champignons en bak deze 3-4 minuten.
Voeg de gekookte noedels, gebakken tofu, pad thai-saus en sojasaus toe aan de pan met groenten. Meng alles goed door elkaar en bak nog 2-3 minuten op middelhoog vuur.
Hak de pinda’s grof. Verdeel de pad thai over borden. Bestrooi met de taugé en de grof gehakte pinda's.