Pad Thai
met runderreepjes
- 25 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 75 gram champignons
- 0.5 teentje(s) knoflook
- 50 gram pad thai woksaus
- 15 gram pinda's
- 1 stuk(s) rode puntpaprika
- 100 gram runderreepjes
- 0.5 eetlepel(s) sojasaus
- 25 gram taugé
- 80 gram woknoedels
- 100 gram wortel
- 1 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 150 gram champignons
- 1 teentje(s) knoflook
- 100 gram pad thai woksaus
- 30 gram pinda's
- 2 stuk(s) rode puntpaprika
- 200 gram runderreepjes
- 1 eetlepel(s) sojasaus
- 50 gram taugé
- 160 gram woknoedels
- 200 gram wortel
- 2 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 225 gram champignons
- 1.5 teentje(s) knoflook
- 150 gram pad thai woksaus
- 45 gram pinda's
- 3 stuk(s) rode puntpaprika
- 300 gram runderreepjes
- 1.5 eetlepel(s) sojasaus
- 75 gram taugé
- 240 gram woknoedels
- 300 gram wortel
- 3 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 300 gram champignons
- 2 teentje(s) knoflook
- 200 gram pad thai woksaus
- 60 gram pinda's
- 4 stuk(s) rode puntpaprika
- 400 gram runderreepjes
- 2 eetlepel(s) sojasaus
- 100 gram taugé
- 320 gram woknoedels
- 400 gram wortel
- 4 eetlepel(s) zonnebloemolie
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Seizoensbox
Vanaf 29.00 per weekTip!
Maak je noedelgerecht af met verse koriander en limoen voor een lekker fris accent!
Inkoper Evelien
Bereidingswijze
Snijd de paprika in reepjes en de wortel en champignons in plakjes. Snijd de knoflook fijn.
Kook de woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel af met koud water om plakken te voorkomen. Zet apart.
Verhit een scheut zonnebloemolie in de wok. Voeg de fijngehakte knoflook toe en bak 10 seconden. Voeg de paprika, wortel en champignons toe en bak 3-4 minuten op hoog vuur.
Voeg de gekookte noedels, en de pad thai-saus toe aan de pan met groenten. Roerbak nog 2-3 minuten op middelhoog vuur.
Verhit ondertussen een scheut olie in een koekenpan en bak op hoog vuur de runderreepjes 2-3 minuten. Zet het vuur uit en blus af met de sojasaus.
Hak de pinda’s grof. Verdeel de pad Thai over de borden en verdeel de runderreepjes erover. Bestrooi met de taugé en de pinda's en serveer.