Pad Thai
Vlees

Pad Thai

met runderreepjes

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 75 gram champignons
  • 0.5 teentje(s) knoflook
  • 50 gram pad thai woksaus
  • 15 gram pinda's
  • 1 stuk(s) rode puntpaprika
  • 100 gram runderreepjes
  • 0.5 eetlepel(s) sojasaus
  • 25 gram taugé
  • 80 gram woknoedels
  • 100 gram wortel
  • 1 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 150 gram champignons
  • 1 teentje(s) knoflook
  • 100 gram pad thai woksaus
  • 30 gram pinda's
  • 2 stuk(s) rode puntpaprika
  • 200 gram runderreepjes
  • 1 eetlepel(s) sojasaus
  • 50 gram taugé
  • 160 gram woknoedels
  • 200 gram wortel
  • 2 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 225 gram champignons
  • 1.5 teentje(s) knoflook
  • 150 gram pad thai woksaus
  • 45 gram pinda's
  • 3 stuk(s) rode puntpaprika
  • 300 gram runderreepjes
  • 1.5 eetlepel(s) sojasaus
  • 75 gram taugé
  • 240 gram woknoedels
  • 300 gram wortel
  • 3 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 300 gram champignons
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 200 gram pad thai woksaus
  • 60 gram pinda's
  • 4 stuk(s) rode puntpaprika
  • 400 gram runderreepjes
  • 2 eetlepel(s) sojasaus
  • 100 gram taugé
  • 320 gram woknoedels
  • 400 gram wortel
  • 4 eetlepel(s) zonnebloemolie

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Seizoensbox

Vanaf 29.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip!

Maak je noedelgerecht af met verse koriander en limoen voor een lekker fris accent!

Inkoper Evelien

Bereidingswijze

Stap 1

Snijd de paprika in reepjes en de wortel en champignons in plakjes. Snijd de knoflook fijn.

Stap 2

Kook de woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel af met koud water om plakken te voorkomen. Zet apart.

Stap 3

Verhit een scheut zonnebloemolie in de wok. Voeg de fijngehakte knoflook toe en bak 10 seconden. Voeg de paprika, wortel en champignons toe en bak 3-4 minuten op hoog vuur.

Stap 4

Voeg de gekookte noedels, en de pad thai-saus toe aan de pan met groenten. Roerbak nog 2-3 minuten op middelhoog vuur.

Stap 5

Verhit ondertussen een scheut olie in een koekenpan en bak op hoog vuur de runderreepjes 2-3 minuten. Zet het vuur uit en blus af met de sojasaus.

Stap 6

Hak de pinda’s grof. Verdeel de pad Thai over de borden en verdeel de runderreepjes erover. Bestrooi met de taugé en de pinda's en serveer.