Vega
Ovenpasta met kaas en linzen
- 20 min bereidingstijd
Ingrediënten
-
+
- 25 gram geraspte kaas
- 190 gram linzen in tomatensaus
- 75 gram pasta
- 0.5 stuk(s) ui
- 150 gram wortel
- 50 gram geraspte kaas
- 380 gram linzen in tomatensaus
- 150 gram pasta
- 1 stuk(s) ui
- 300 gram wortel
- 75 gram geraspte kaas
- 570 gram linzen in tomatensaus
- 225 gram pasta
- 1.5 stuk(s) ui
- 450 gram wortel
- 100 gram geraspte kaas
- 760 gram linzen in tomatensaus
- 300 gram pasta
- 2 stuk(s) ui
- 600 gram wortel
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Gemaksbox Familie
Vanaf 49.00 per weekTip
Geen tijd om er een ovenpasta van te maken? Je kunt de pasta als deze is gemengd met de saus ook zo serveren met de geraspte kaas erbij.
Inkoper Evelien
Bereidingswijze
Stap 1
Zet de oven aan op de grillstand. Kook de pasta beetgaar in 4 min. in water met zout.
Stap 2
Snipper ondertussen de uien en snijd de wortel in kleine blokjes.
Stap 3
Verhit een scheut olie in een ruime koekenpan en bak de ui en wortel ca. 6 min. Voeg de linzen in kruidige tomatensaus toe, samen met een flinke scheut water en breng aan de kook. Laat op laag vuur ca. 5 min. doorkoken.
Stap 4
Meng de pasta door de saus en schep in een ovenschaal, bestrooi met de kaas en gratineer ca. 5 min. onder de ovengrill.