Oesterzwamburger met blauwe kaas
Vega

Oesterzwamburger met blauwe kaas

en rucola-tomatensalade

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 1 eetlepel(s) balsamico crème
  • 25 gram blauwe kaas
  • 1 stuk(s) hamburgerbroodje
  • 1 stuk(s) oesterzwamburger
  • 1 stuk(s) rode ui
  • 25 gram rucola
  • 150 gram tomaten
  • 2 eetlepel(s) balsamico crème
  • 50 gram blauwe kaas
  • 2 stuk(s) hamburgerbroodje
  • 2 stuk(s) oesterzwamburger
  • 2 stuk(s) rode ui
  • 50 gram rucola
  • 300 gram tomaten
  • 3 eetlepel(s) balsamico crème
  • 75 gram blauwe kaas
  • 3 stuk(s) hamburgerbroodje
  • 3 stuk(s) oesterzwamburger
  • 3 stuk(s) rode ui
  • 75 gram rucola
  • 450 gram tomaten
  • 4 eetlepel(s) balsamico crème
  • 100 gram blauwe kaas
  • 4 stuk(s) hamburgerbroodje
  • 4 stuk(s) oesterzwamburger
  • 4 stuk(s) rode ui
  • 100 gram rucola
  • 600 gram tomaten

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Seizoensbox Vega

Vanaf 19.50 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Geen balsamico in huis? Je kunt je salade ook op smaak brengen met wat olijfolie en een azijn naar keuze.

Inkoper Marta

Bereidingswijze

Stap 1

Snijd de uien in halve ringen. Verhit een scheut olie in een koekenpan en bak uiringen 10 min. op middelhoog vuur tot ze zacht en goudbruin zijn.

Stap 2

Snijd ondertussen de tomaten in partjes. Houd een beetje rucola achter voor de burger en meng de rest met de tomatenpartjes. Besprenkel met de crema balsamico.

Stap 3

Schep de uien uit de pan. Maak de pan schoon en verhit opnieuw een scheutje olie. Bak de oesterzwamburgers in 6-8 min. gaar. Keer halverwege.

Stap 4

Halveer de hamburgerbroodjes. Beleg de onderkanten van de broodjes met de achtergehouden rucola en leg daarop de burgers. Verdeel de gebakken uien en de kaas erover. Dek af met de bovenkanten van de broodjes.

Stap 5

Serveer de burgers met de rucola-tomatensalade.