Noedelsalade met cashewnoten
- 25 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 25 gram cashewnoten
- 1 eetlepel(s) ketjap
- 1 eetlepel(s) mayonaise
- 5 gram munt
- 60 gram noedels
- 0.5 stuk(s) paprika
- 10 milliliter sesamolie
- 0.25 stuk(s) spitskool
- 25 gram taugé
- 45 gram cashewnoten
- 2 eetlepel(s) ketjap
- 2 eetlepel(s) mayonaise
- 10 gram munt
- 120 gram noedels
- 1 stuk(s) paprika
- 20 milliliter sesamolie
- 0.5 stuk(s) spitskool
- 50 gram taugé
- 60 gram cashewnoten
- 3 eetlepel(s) ketjap
- 3 eetlepel(s) mayonaise
- 15 gram munt
- 180 gram noedels
- 1.5 stuk(s) paprika
- 30 milliliter sesamolie
- 0.75 stuk(s) spitskool
- 75 gram taugé
- 90 gram cashewnoten
- 4 eetlepel(s) ketjap
- 4 eetlepel(s) mayonaise
- 20 gram munt
- 240 gram noedels
- 2 stuk(s) paprika
- 40 milliliter sesamolie
- 1 stuk(s) spitskool
- 100 gram taugé
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Seizoensbox Vega
Vanaf 19.50 per weekTip
Heb je een mandoline of keukenmachine? Gebruik die dan om de kool mee te snijden. Je kunt de kool na het snijden met een scheutje azijn of limoensap met de hand fijnknijpen om hem wat zachter te maken.
Inkoper Evelien
Bereidingswijze
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel met koud water. Doe de noedels in een ruime schaal.
Snijd de spitskool in parten en snijd de parten vervolgens in flinterdunne plakjes. Snijd de paprika’s in dunne reepjes. Haal de blaadjes munt van de takjes en snijd de blaadjes in reepjes. Meng de kool, paprika, taugé en munt door de noedels.
Rooster in een droge koekenpan zonder olie of boter de cashewnoten tot ze lichtbruin gekleurd zijn. Breng ze eventueel op smaak met wat zout.
Doe ondertussen de sesamolie, mayonaise en ketjap in kommetje en klop met een garde tot een dressing. Meng de dressing door de noedelsalade.
Verdeel de noedelsalade over de (diepe) borden, verdeel er de cashewnoten over en serveer.