Noedelsalade met biefstukpuntjes
- 25 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 120 gram biefstukpuntjes
- 1 eetlepel(s) ketjap
- 1 eetlepel(s) mayonaise
- 5 gram munt
- 60 gram noedels
- 0.5 stuk(s) paprika
- 15 gram pinda's
- 10 milliliter sesamolie
- 0.25 stuk(s) spitskool
- 25 gram taugé
- 240 gram biefstukpuntjes
- 2 eetlepel(s) ketjap
- 2 eetlepel(s) mayonaise
- 10 gram munt
- 120 gram noedels
- 1 stuk(s) paprika
- 30 gram pinda's
- 20 milliliter sesamolie
- 0.5 stuk(s) spitskool
- 50 gram taugé
- 360 gram biefstukpuntjes
- 3 eetlepel(s) ketjap
- 3 eetlepel(s) mayonaise
- 15 gram munt
- 180 gram noedels
- 1.5 stuk(s) paprika
- 45 gram pinda's
- 30 milliliter sesamolie
- 0.75 stuk(s) spitskool
- 75 gram taugé
- 480 gram biefstukpuntjes
- 4 eetlepel(s) ketjap
- 4 eetlepel(s) mayonaise
- 20 gram munt
- 240 gram noedels
- 2 stuk(s) paprika
- 60 gram pinda's
- 40 milliliter sesamolie
- 1 stuk(s) spitskool
- 100 gram taugé
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Gemaksbox
Vanaf 49.00 per weekTip
Heb je een mandoline of keukenmachine? Gebruik die dan om de kool mee te snijden. Je kunt de kool na het snijden met een scheutje azijn of limoensap met de hand fijnknijpen om hem wat zachter te maken.
Inkoper Evelien
Bereidingswijze
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel met koud water. Doe de noedels in een ruime schaal.
Snijd de spitskool in parten en snijd de parten vervolgens in flinterdunne plakjes. Snijd de paprika’s in dunne reepjes. Haal de blaadjes munt van de takjes en snijd de blaadjes in reepjes. Meng de kool, paprika, taugé en munt door de noedels.
Verhit een scheut olie in een koekenpan of wok en bak de biefstukpuntjes op hoog vuur in 3-4 min. bruin. Breng op smaak met peper en zout. Neem uit de pan en laat het vlees 2 minuten rusten op een bord.
Doe de sesamolie, mayonaise en ketjap in kommetje en klop met een garde tot een dressing. Meng de dressing door de noedelsalade.
Verdeel de noedelsalade over de (diepe) borden, verdeel er de pinda’s en de biefstukpuntjes over en serveer.