Noedels met black-i-p seitan
Vegan

Noedels met black-i-p seitan

broccoli en paprika

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 0.5 stuk(s) broccoli
  • 0.5 stuk(s) gele ui
  • 1.5 eetlepel(s) ketjap manis
  • 1 teentje(s) knoflook
  • 0.25 stuk(s) paprika
  • 100 gram seitan black-i-p
  • 0.25 eetlepel(s) sesamolie
  • 75 gram sobanoedels
  • 0.5 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 1 stuk(s) broccoli
  • 1 stuk(s) gele ui
  • 3 eetlepel(s) ketjap manis
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 0.5 stuk(s) paprika
  • 200 gram seitan black-i-p
  • 0.5 eetlepel(s) sesamolie
  • 150 gram sobanoedels
  • 1 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 1.5 stuk(s) broccoli
  • 1.5 stuk(s) gele ui
  • 4.5 eetlepel(s) ketjap manis
  • 3 teentje(s) knoflook
  • 0.75 stuk(s) paprika
  • 300 gram seitan black-i-p
  • 0.75 eetlepel(s) sesamolie
  • 225 gram sobanoedels
  • 1.5 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 2 stuk(s) broccoli
  • 2 stuk(s) gele ui
  • 6 eetlepel(s) ketjap manis
  • 4 teentje(s) knoflook
  • 1 stuk(s) paprika
  • 400 gram seitan black-i-p
  • 1 eetlepel(s) sesamolie
  • 300 gram sobanoedels
  • 2 eetlepel(s) zonnebloemolie

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Seizoensbox Vegan

Vanaf 37.95 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip!

Strooi witte of zwarte sesamzaadjes over het gerecht om het helemaal af te maken.

Chef Claudia

Bereidingswijze

Stap 1

Snijd de broccoli in kleine roosjes. Snijd de paprika in reepjes, de ui in halve ringen en hak de knoflook fijn. Dep de seitan droog en snijd in blokjes van ca. 1,5 cm.

Stap 2

Breng een pan water aan de kook en kook de broccoli 1 minuut. Haal de broccoli uit het kokende water met een schuimspaan, doe in een zeef en spoel af met koud water. Kook de noedels vervolgens in hetzelfde kookwater volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel kort af met koud water.

Stap 3

Verhit de helft van de olie in een wok. Bak de seitanblokjes 7-8 minuten rondom goudbruin. Meng de helft van de ketjap erdoor, haal uit de pan en zet apart.

Stap 4

Verhit de rest van de olie in de wok. Roerbak de ui, knoflook, broccoli en paprika 4-5 minuten.

Stap 5

Voeg de noedels, seitan, de rest van de ketjap manis en de sesamolie toe. Schep om en verwarm nog 1-2 minuten.

Stap 6

Verdeel de noedels over de (diepe) borden en serveer direct.