Noedels met paksoi
Vegan

Noedels met paksoi

en paprika

  • 15 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 15 gram cashewnoten
  • 0.25 stuk(s) limoen
  • 80 gram noedels
  • 0.5 stuk(s) paksoi
  • 0.5 stuk(s) paprika
  • 5 gram platte peterselie
  • 1 milliliter sesamolie
  • 1 eetlepel(s) sojasaus
  • 10 gram zeewiersesamcrackers
  • 30 gram cashewnoten
  • 0.5 stuk(s) limoen
  • 160 gram noedels
  • 1 stuk(s) paksoi
  • 1 stuk(s) paprika
  • 10 gram platte peterselie
  • 2 milliliter sesamolie
  • 2 eetlepel(s) sojasaus
  • 15 gram zeewiersesamcrackers
  • 45 gram cashewnoten
  • 0.75 stuk(s) limoen
  • 240 gram noedels
  • 2 stuk(s) paksoi
  • 2 stuk(s) paprika
  • 15 gram platte peterselie
  • 3 milliliter sesamolie
  • 3 eetlepel(s) sojasaus
  • 20 gram zeewiersesamcrackers
  • 60 gram cashewnoten
  • 1 stuk(s) limoen
  • 320 gram noedels
  • 2 stuk(s) paksoi
  • 2 stuk(s) paprika
  • 20 gram platte peterselie
  • 4 milliliter sesamolie
  • 4 eetlepel(s) sojasaus
  • 20 gram zeewiersesamcrackers

Benodigdheden

  • vergiet
  • wok
  • snijplank
  • mes
  • kookpan
  • 2 mengkommen
  • salade kom
  • garde

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Seizoensbox Vegan

Vanaf 31.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Verhit een wokpan op een hoge temperatuur. Als waterdruppels op de bodem opspringen en snel verdampen, is de wok goed heet.

Inkoper Lizanne

Bereidingswijze

Stap 1

Breng in een kookpan water met een snufje zout aan de kook voor de noedels. Maak de paprika en paksoi schoon. Pluk de blaadjes peterselie en hak de stelen fijn.

Stap 2

Snijd de paprika en paksoi in schuine reepjes van 2 cm.

Stap 3

Kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Leg de noedels in een saladekom.

Stap 4

Meng voor de dressing sojasaus en sesamolie. Rasp de limoen en voeg naar smaak rasp en sap toe aan de dressing. Klop voor het serveren even kort door elkaar.

Stap 5

Rooster de cashewnoten zonder olie in de wok, tot ze kleur beginnen te krijgen. Haal de noten uit de wok en houd apart. Verwarm de wok met een scheutje olie. Wok de paprika, paksoi en steeltjes van de peterselie 3-5 minuten op hoog vuur. Meng de groenten door de noedels en kruid naar smaak met peper en zout en eventueel een mespuntje chilipoeder. Meng de dressing door de noedels.

Stap 6

Verdeel de noedelsalade over de borden. Maak het gerecht af met de blaadjes peterselie, cashewnoten en de zeewiercrackers.