
Noedels met paksoi
en paprika
- 15 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 120 gram kipfiletblokje(s)
- 0.25 stuk(s) limoen
- 80 gram noedels
- 0.5 stuk(s) paksoi
- 0.5 stuk(s) paprika
- 5 gram platte peterselie
- 1 milliliter sesamolie
- 1 eetlepel(s) sojasaus
- 10 gram zeewiersesamcrackers
- 240 gram kipfiletblokje(s)
- 0.5 stuk(s) limoen
- 160 gram noedels
- 1 stuk(s) paksoi
- 1 stuk(s) paprika
- 10 gram platte peterselie
- 2 milliliter sesamolie
- 2 eetlepel(s) sojasaus
- 15 gram zeewiersesamcrackers
- 360 gram kipfiletblokje(s)
- 0.75 stuk(s) limoen
- 240 gram noedels
- 1 stuk(s) paksoi
- 2 stuk(s) paprika
- 15 gram platte peterselie
- 3 milliliter sesamolie
- 3 eetlepel(s) sojasaus
- 20 gram zeewiersesamcrackers
- 480 gram kipfiletblokje(s)
- 1 stuk(s) limoen
- 320 gram noedels
- 2 stuk(s) paksoi
- 2 stuk(s) paprika
- 20 gram platte peterselie
- 4 milliliter sesamolie
- 4 eetlepel(s) sojasaus
- 20 gram zeewiersesamcrackers
Benodigdheden
- vergiet
- wok
- snijplank
- mes
- kookpan
- 2 mengkommen
- salade kom
- garde
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Seizoensbox
Vanaf 30.50 per weekTip
Verhit een wokpan op een hoge temperatuur. Als waterdruppels op de bodem opspringen en snel verdampen, is de wok goed heet.
Inkoper Lizanne
Bereidingswijze
Breng in een kookpan water met een snufje zout aan de kook voor de noedels. Maak de paprika en paksoi schoon. Pluk de blaadjes peterselie en hak de stelen fijn.
Snijd de paprika en paksoi in schuine repen van 2 cm.
Kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Leg de noedels in een saladekom.
Meng voor de dressing sojasaus en sesamolie. Rasp de limoen en voeg naar smaak rasp en sap toe aan de dressing. Klop voor het serveren even kort door elkaar. Verhit een scheutje olie in de wok en bak de kipstukjes in 8 minuten goudbruin. Breng op smaak met peper en zout. Haal de kipstukjes uit de wok en houd apart.
Verwarm opnieuw een scheutje olie in de pan en wok de paprika, paksoi en de steeltjes van de peterselie 3-5 minuten op hoog vuur. Meng de groenten door de noedels en kruid naar smaak met peper en zout en eventueel een mespuntje chilipoeder. Meng de dressing door de noedels.
Verdeel de noedelsalade over de borden en serveer met de stukjes gebakken kip. Maak het gerecht af met de blaadjes peterselie en de zeewiercrackers.