Mihoen met Aziatische groenten en roerei
Vega

Mihoen met Aziatische groenten en roerei

  • 20 min bereidingstijd

Ingrediƫnten

-
+
  • 0.5 stuk(s) Chinese kool
  • 2 stuk(s) eieren
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 150 gram paddenstoelenmix
  • 1 eetlepel(s) sesamolie
  • 1 gram sesamzaadjes
  • 15 eetlepel(s) sojasaus
  • 1 stuk(s) ui
  • 65 gram woknoedels
  • 0.5 stuk(s) Chinese kool
  • 4 stuk(s) eieren
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 250 gram paddenstoelenmix
  • 1 eetlepel(s) sesamolie
  • 1 gram sesamzaadjes
  • 30 eetlepel(s) sojasaus
  • 1 stuk(s) ui
  • 125 gram woknoedels
  • 1 stuk(s) Chinese kool
  • 6 stuk(s) eieren
  • 3 teentje(s) knoflook
  • 450 gram paddenstoelenmix
  • 2 eetlepel(s) sesamolie
  • 2 gram sesamzaadjes
  • 45 eetlepel(s) sojasaus
  • 2 stuk(s) ui
  • 190 gram woknoedels
  • 1 stuk(s) Chinese kool
  • 8 stuk(s) eieren
  • 3 teentje(s) knoflook
  • 500 gram paddenstoelenmix
  • 2 eetlepel(s) sesamolie
  • 2 gram sesamzaadjes
  • 60 eetlepel(s) sojasaus
  • 2 stuk(s) ui
  • 250 gram woknoedels

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de mihoen volgens de verpakking. Bij mihoen zal dit ongeveer 2 minuten zijn, en bij andere noedels iets langer, dus controleer goed de verpakking. Spoel na het koken de mihoen af onder de kraan en laat goed uitlekken.

Stap 2

Snijd ondertussen de Chinese kool in repen van 1 centimeter breed. Snijd de paddenstoelen indien nodig in stukken of partjes van maximaal 1 centimeter groot.

Stap 3

Pel de ui en de knoflook en snipper deze fijn. Roerbak in wok de knoflook en de ui kort aan in een scheutje olie, voeg de Chinese kool en de paddenstoelen toe en bak deze gaar in 4 tot 5 minuten.

Stap 4

Breek ondertussen de eieren in een kom en klutst ze los met de helft van de sesamzaadjes, peper en zout en roerbak ze tot een roerei in een aparte pan.

Stap 5

Voeg daarna de gekookte mihoen, de sojasaus, de rest van de sesamzaadjes en naar wens de sambal toe aan de groenten en verwarm nog 3 tot 4 minuten door tot de mihoen goed warm is.

Stap 6

Meng het roerei en de sesamolie door de mihoen met de groenten en breng indien nodig op smaak met een beetje extra sojasaus en sambal.