Mihoen met Aziatische groenten en hennepzaadjes
Vegan

Mihoen met Aziatische groenten en hennepzaadjes

  • 20 min bereidingstijd

Ingrediƫnten

-
+
  • 1 teentje(s) knoflook
  • 65 gram noedels
  • 125 gram oesterzwammen
  • 1 stuk(s) paksoi
  • 1 eetlepel(s) sesamolie
  • 1 gram sesamzaadjes
  • 15 eetlepel(s) sojasaus
  • 1 stuk(s) ui
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 125 gram noedels
  • 250 gram oesterzwammen
  • 2 stuk(s) paksoi
  • 1 eetlepel(s) sesamolie
  • 1 gram sesamzaadjes
  • 30 eetlepel(s) sojasaus
  • 1 stuk(s) ui
  • 3 teentje(s) knoflook
  • 190 gram noedels
  • 375 gram oesterzwammen
  • 3 stuk(s) paksoi
  • 2 eetlepel(s) sesamolie
  • 2 gram sesamzaadjes
  • 45 eetlepel(s) sojasaus
  • 1 stuk(s) ui
  • 4 teentje(s) knoflook
  • 250 gram noedels
  • 500 gram oesterzwammen
  • 4 stuk(s) paksoi
  • 2 eetlepel(s) sesamolie
  • 2 gram sesamzaadjes
  • 60 eetlepel(s) sojasaus
  • 2 stuk(s) ui

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de mihoen volgens de verpakking. Bij mihoen zal dit ongeveer 2 minuten zijn, en bij andere noedels iets langer, dus controleer goed de verpakking. Spoel na het koken de mihoen af onder de kraan en laat goed uitlekken.

Stap 2

Snijd ondertussen de baby paksoi in repen van 1 centimeter breed. Scheur de oesterzwammen in repen van 1 centimeter breed. Pel de ui en de knoflook en snipper deze fijn.

Stap 3

Roerbak in wok de knoflook en de ui kort aan in een scheutje olie, voeg de baby paksoi en de paddenstoelen toe en bak deze gaar in 4 tot 5 minuten.

Stap 4

Voeg daarna de gekookte mihoen, de sojasaus, de rest van de sesamzaadjes en naar wens de sambal toe aan de groenten en verwarm nog 3 tot 4 minuten door tot de mihoen goed warm is.

Stap 5

Meng de hennepzaadjes en de sesamolie door de mihoen met de groenten en breng indien nodig op smaak met een beetje extra sojasaus en sambal.