Mexicaanse wraptaart
Vlees

Mexicaanse wraptaart

met kaas

  • 35 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 1 theelepel(s) (gerookte) paprikapoeder
  • 25 gram geraspte kaas
  • 150 gram groentemix
  • 75 gram mais in blik
  • 150 gram pastasaus knoflook
  • 75 gram rundergehakt
  • 3 stuk(s) tortilla wraps
  • 2 theelepel(s) (gerookte) paprikapoeder
  • 50 gram geraspte kaas
  • 300 gram groentemix
  • 150 gram mais in blik
  • 300 gram pastasaus knoflook
  • 150 gram rundergehakt
  • 6 stuk(s) tortilla wraps
  • 3 theelepel(s) (gerookte) paprikapoeder
  • 75 gram geraspte kaas
  • 450 gram groentemix
  • 225 gram mais in blik
  • 450 gram pastasaus knoflook
  • 225 gram rundergehakt
  • 9 stuk(s) tortilla wraps
  • 4 theelepel(s) (gerookte) paprikapoeder
  • 100 gram geraspte kaas
  • 600 gram groentemix
  • 300 gram mais in blik
  • 550 gram pastasaus knoflook
  • 300 gram rundergehakt
  • 12 stuk(s) tortilla wraps

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Familie

Vanaf 49.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Is je springvorm groter dan de wraps? Gebruik dan een paar wraps om in stukken te scheuren zodat je het hele oppervlak van de vorm kan bedekken.

Inkoper Sophie

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de maïs in een vergiet en laat uitlekken. Rul het gehakt. Breng op smaak met de paprikapoeder, peper en zout. Voeg de groentemix toe en bak nog 3-5 minuten tot de groenten zacht zijn.

Stap 2

Voeg de pastasaus en mais toe aan het mengsel en laat het geheel een paar minuten sudderen tot het goed gemengd en verwarmd is.

Stap 3

Vet een ronde ovenschaal of springvorm goed in, vergeet ook niet de bodem in te vetten. Leg hierin een wrap op de bodem en verdeel een deel van het gehakt-groentemengsel gelijkmatig over de wrap.

Stap 4

Herhaal deze lagen met de overige wraps, eindigend met een wrap en een laag geraspte kaas bovenop. Is je springvorm niet hoog genoeg? Pak dan een tweede springvorm erbij en maak twee wraptaarten.

Stap 5

Bak de wraptaart in de voorverwarmde oven gedurende 15-20 minuten of tot de kaas gesmolten en goudbruin is.

Stap 6

Haal de wraptaart uit de oven en laat het een paar minuten rusten voordat je het aansnijdt.