Mexicaanse wraptaart
Vega

Mexicaanse wraptaart

met kaas

  • 30 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 50 gram geraspte kaas
  • 60 gram kikkererwten
  • 75 gram mais in blik
  • 1 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 150 gram pastasaus knoflook
  • 3 stuk(s) tortilla wraps
  • 0.5 stuk(s) ui
  • 100 gram wortel
  • 100 gram geraspte kaas
  • 120 gram kikkererwten
  • 150 gram mais in blik
  • 2 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 300 gram pastasaus knoflook
  • 6 stuk(s) tortilla wraps
  • 1 stuk(s) ui
  • 200 gram wortel
  • 150 gram geraspte kaas
  • 180 gram kikkererwten
  • 225 gram mais in blik
  • 3 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 450 gram pastasaus knoflook
  • 9 stuk(s) tortilla wraps
  • 1.5 stuk(s) ui
  • 300 gram wortel
  • 200 gram geraspte kaas
  • 240 gram kikkererwten
  • 300 gram mais in blik
  • 4 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 550 gram pastasaus knoflook
  • 12 stuk(s) tortilla wraps
  • 2 stuk(s) ui
  • 400 gram wortel

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Familie

Vanaf 49.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 180°C. Was de wortel en snijd in kleine blokjes. Snipper de ui. Doe de mais in een vergiet en laat uitlekken. Verhit olie in een pan en bak de ui en wortel ongeveer 3-5 minuten. Breng op smaak met milde paprikapoeder, peper en zout.

Stap 2

Spoel de kikkererwten af onder koud, stromend water. Voeg de pastasaus, mais en kikkererwten toe aan de groenten en laat het geheel een paar minuten sudderen tot het goed gemengd en verwarmd is.

Stap 3

Vet een ronde ovenschaal of springvorm goed in, vergeet ook niet de bodem in te vetten. Leg hierin een wrap op de bodem en verdeel een deel van het groentemengsel gelijkmatig over de wrap. Bestrooi met wat geraspte kaas. Laat wel genoeg groentemengsel en kaas over voor de overige lagen.

Stap 4

Herhaal deze lagen met de overige wraps, eindigend met een laag geraspte kaas bovenop. Is je springvorm niet hoog genoeg? Pak dan een tweede springvorm erbij en maak twee wraptaarten.

Stap 5

Bak de wraptaart in de voorverwarmde oven gedurende 15-20 minuten of tot de kaas gesmolten en goudbruin is.

Stap 6

Haal de wraptaart uit de oven en laat het een paar minuten rusten voordat je het aansnijdt.