Mexicaanse wraptaart
met kaas
- 30 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 25 gram geraspte kaas
- 150 gram groentemix
- 120 gram kipdijfilet blokjes
- 100 gram mais in blik
- 5 gram mexicaanse kruiden
- 150 gram pastasaus knoflook
- 3 stuk(s) tortilla wraps
- 50 gram geraspte kaas
- 300 gram groentemix
- 240 gram kipdijfilet blokjes
- 200 gram mais in blik
- 10 gram mexicaanse kruiden
- 300 gram pastasaus knoflook
- 6 stuk(s) tortilla wraps
- 75 gram geraspte kaas
- 450 gram groentemix
- 360 gram kipdijfilet blokjes
- 300 gram mais in blik
- 15 gram mexicaanse kruiden
- 450 gram pastasaus knoflook
- 9 stuk(s) tortilla wraps
- 100 gram geraspte kaas
- 600 gram groentemix
- 480 gram kipdijfilet blokjes
- 400 gram mais in blik
- 20 gram mexicaanse kruiden
- 550 gram pastasaus knoflook
- 12 stuk(s) tortilla wraps
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Gemaksbox Familie
Vanaf 49.00 per weekBereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de mais in een vergiet en laat uitlekken. Bak de kippendijreepjes in een pan tot ze gaar zijn. Breng op smaak met Mexicaanse kruiden, peper en zout. Voeg de groentemix toe aan de kip en bak nog 3-5 minuten tot de groenten zacht zijn.
Voeg de tomatensaus en mais toe aan het mengsel en laat het geheel een paar minuten sudderen tot het goed gemengd en verwarmd is.
Vet een ronde ovenschaal of springvorm goed in, vergeet ook niet de bodem in te vetten. Leg hierin een wrap op de bodem en verdeel een deel van het kip-groentemengsel gelijkmatig over de wrap.
Herhaal deze lagen met de overige wraps, eindigend met een laag geraspte kaas bovenop. Is je springvorm niet hoog genoeg? Pak dan een tweede springvorm erbij en maak twee wraptaarten.
Bak de wraptaart in de voorverwarmde oven gedurende 15-20 minuten of tot de kaas gesmolten en goudbruin is.
Haal de wraptaart uit de oven en laat het een paar minuten rusten voordat je het aansnijdt.