Mexicaanse burrito met zwarte bonen
Vega

Mexicaanse burrito met zwarte bonen

en tomaat

  • 20 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 85 gram gele tomaten
  • 25 gram geraspte kaas
  • 45 mililiter halfvolle yoghurt
  • 1 theelepel(s) honing
  • 1 teentje(s) knoflook
  • 1 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 5 gram platte peterselie
  • 0.5 stuk(s) sjalot
  • 2 stuk(s) tortilla wraps
  • 100 gram witte champignons
  • 80 gram zwarte bonen
  • 170 gram gele tomaten
  • 50 gram geraspte kaas
  • 90 mililiter halfvolle yoghurt
  • 2 theelepel(s) honing
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 2 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 10 gram platte peterselie
  • 1 stuk(s) sjalot
  • 4 stuk(s) tortilla wraps
  • 200 gram witte champignons
  • 160 gram zwarte bonen
  • 255 gram gele tomaten
  • 75 gram geraspte kaas
  • 135 mililiter halfvolle yoghurt
  • 3 theelepel(s) honing
  • 3 teentje(s) knoflook
  • 3 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 15 gram platte peterselie
  • 1.5 stuk(s) sjalot
  • 6 stuk(s) tortilla wraps
  • 300 gram witte champignons
  • 240 gram zwarte bonen
  • 340 gram gele tomaten
  • 100 gram geraspte kaas
  • 180 mililiter halfvolle yoghurt
  • 4 theelepel(s) honing
  • 4 teentje(s) knoflook
  • 4 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 20 gram platte peterselie
  • 2 stuk(s) sjalot
  • 8 stuk(s) tortilla wraps
  • 400 gram witte champignons
  • 320 gram zwarte bonen

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Familie

Vanaf 49.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Burrito's zijn ideaal als je nog wat groenten in je koelkast hebt liggen die op moeten. Bak het even kort in de pan of gewoon rauw op je wrap, afhankelijk van de groente.

Receptontwikkelaar Charlotte

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 220 graden.

Stap 2

Snipper de sjalot. Poets de champignons schoon en snijd in vieren. Verwarm een scheut olijfolie in een hapjespan en fruit de sjalot. Was de tomaatjes en snijd doormidden. Voeg paprikapoeder, champignons en tomaatjes toe aan de sjalot en bak 10 minuten.

Stap 3

Spoel de zwarte bonen af en laat ze goed uitlekken. Voeg toe aan de groenten en bak 5 minuten mee. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de peterselie fijn en voeg de helft toe aan de pan.

Stap 4

Vet een ovenschaal in. Verdeel het groenten-bonenmengsel over de wraps en vouw de wraps dicht. Leg de wraps naast elkaar in de ovenschaal en bestrooi met kaas. Bak 10 minuten in het midden van de oven.

Stap 5

Meng voor de saus de yoghurt, geperste knoflook, de achtergehouden peterselie, honing, peper en zout.

Stap 6

Haal de burritos uit de oven en serveer met de knoflooksaus.