Mexicaans feestje met tortilla chips
Vlees

Mexicaans feestje met tortilla chips

  • 35 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 40 gram geraspte kaas
  • 190 gram kidneybonen in saus
  • 1 teentje(s) knoflook
  • 60 stuk(s) mais
  • 5 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 40 gram nacho's
  • 2.5 gram platte peterselie
  • 1 stuk(s) rode puntpaprika
  • 0.5 stuk(s) rode ui
  • 120 gram rundergehakt
  • 150 gram trostomaten
  • 75 gram geraspte kaas
  • 380 gram kidneybonen in saus
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 120 stuk(s) mais
  • 10 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 75 gram nacho's
  • 5 gram platte peterselie
  • 1.5 stuk(s) rode puntpaprika
  • 1 stuk(s) rode ui
  • 240 gram rundergehakt
  • 300 gram trostomaten
  • 120 gram geraspte kaas
  • 570 gram kidneybonen in saus
  • 3 teentje(s) knoflook
  • 180 stuk(s) mais
  • 15 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 120 gram nacho's
  • 7.5 gram platte peterselie
  • 2 stuk(s) rode puntpaprika
  • 1.5 stuk(s) rode ui
  • 360 gram rundergehakt
  • 450 gram trostomaten
  • 150 gram geraspte kaas
  • 760 gram kidneybonen in saus
  • 4 teentje(s) knoflook
  • 240 stuk(s) mais
  • 20 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 150 gram nacho's
  • 10 gram platte peterselie
  • 2 stuk(s) rode puntpaprika
  • 2 stuk(s) rode ui
  • 480 gram rundergehakt
  • 600 gram trostomaten

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Familie

Vanaf 49.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Voeg extra crème fraîche toe voor nog meer smeuïgheid!

Charlotte

Bereidingswijze

STAP 1

Verwarm de oven voor op 220 graden.

STAP 2

Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Was de paprika en tomaten en snijd in blokjes.

STAP 3

Verhit olie in een hapjespan en fruit hier de ui en knoflook in. Voeg het gehakt toe en bak 5 minuten op hoog vuur. Zet het vuur wat lager en voeg de paprikapoeder toe. Voeg de gesneden paprika en tomaat toe en bak 5 minuten mee.

STAP 4

Doe de mais in een vergiet en laat uitlekken. Was de peterselie en snijd fijn. Voeg de peterselie, kidneybonen in saus en mais toe aan de pan.

STAP 5

Breng op smaak met peper en zout. Schep het geheel in een diepe ovenschaal en bedek met de chips. Bestrooi met geraspte kaas. Zet de ovenschaal in de oven en bak 10 minuten tot de kaas mooi goudbruin kleurt.

STAP 6

Haal de ovenschaal uit de oven en verdeel over de borden.