Vega
Mediterrane tomatenquiche
- 60 min bereidingstijd
Ingrediënten
-
+
- 300 gram coeur de boeuf tomaten
- 125 milliliter crème fraîche
- 4 stuk(s) eieren
- 100 gram geraspte kaas
- 1 stuk(s) puntpaprika
- 1 stuk(s) quichedeeg
- 1 stuk(s) ui
- 300 gram coeur de boeuf tomaten
- 125 milliliter crème fraîche
- 4 stuk(s) eieren
- 100 gram geraspte kaas
- 1 stuk(s) puntpaprika
- 1 stuk(s) quichedeeg
- 1 stuk(s) ui
- 600 gram coeur de boeuf tomaten
- 250 milliliter crème fraîche
- 8 stuk(s) eieren
- 200 gram geraspte kaas
- 2 stuk(s) puntpaprika
- 2 stuk(s) quichedeeg
- 2 stuk(s) ui
- 600 gram coeur de boeuf tomaten
- 250 milliliter crème fraîche
- 8 stuk(s) eieren
- 200 gram geraspte kaas
- 2 stuk(s) puntpaprika
- 2 stuk(s) quichedeeg
- 2 stuk(s) ui
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Stap 2
Leg het deeg in de ingevette quiche- of springvorm(en) en prik met een vork gaatjes in de bodem.
Stap 3
Doe de eieren en de crème fraîche in een kom en klop met een garde door elkaar. Voeg zout en peper naar smaak toe. Bestrooi met de kaas.
Stap 4
Snijd de paprika en ui in ringen en verdeel over de bodem. Snijd de coeur de boeuf tomaat in 4 dikke plakken en leg in de vorm. Bak de quiche 45 minuten in de oven. Neem de quiche uit de oven en serveer.