Mediterrane tomatenquiche
Vega

Mediterrane tomatenquiche

  • 60 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 300 gram coeur de boeuf tomaten
  • 125 milliliter crème fraîche
  • 4 stuk(s) eieren
  • 100 gram geraspte kaas
  • 1 stuk(s) puntpaprika
  • 1 stuk(s) quichedeeg
  • 1 stuk(s) ui
  • 300 gram coeur de boeuf tomaten
  • 125 milliliter crème fraîche
  • 4 stuk(s) eieren
  • 100 gram geraspte kaas
  • 1 stuk(s) puntpaprika
  • 1 stuk(s) quichedeeg
  • 1 stuk(s) ui
  • 600 gram coeur de boeuf tomaten
  • 250 milliliter crème fraîche
  • 8 stuk(s) eieren
  • 200 gram geraspte kaas
  • 2 stuk(s) puntpaprika
  • 2 stuk(s) quichedeeg
  • 2 stuk(s) ui
  • 600 gram coeur de boeuf tomaten
  • 250 milliliter crème fraîche
  • 8 stuk(s) eieren
  • 200 gram geraspte kaas
  • 2 stuk(s) puntpaprika
  • 2 stuk(s) quichedeeg
  • 2 stuk(s) ui

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Stap 2

Leg het deeg in de ingevette quiche- of springvorm(en) en prik met een vork gaatjes in de bodem.

Stap 3

Doe de eieren en de crème fraîche in een kom en klop met een garde door elkaar. Voeg zout en peper naar smaak toe. Bestrooi met de kaas.

Stap 4

Snijd de paprika en ui in ringen en verdeel over de bodem. Snijd de coeur de boeuf tomaat in 4 dikke plakken en leg in de vorm. Bak de quiche 45 minuten in de oven. Neem de quiche uit de oven en serveer.