Mediterraanse pasta
Vega

Mediterraanse pasta

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 0.25 stuk(s) chilipeper
  • 0.25 stuk(s) citroen
  • 50 gram geitenfeta
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 5 gram krulpeterselie
  • 1 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 0.5 eetlepel(s) olijfolie extra vergine
  • 40 stuk(s) olijven
  • 0.5 stuk(s) paprika
  • 0.5 stuk(s) rode ui
  • 100 gram roma pruim tomaten
  • 100 gram volkoren fusilli
  • 0.5 stuk(s) chilipeper
  • 0.5 stuk(s) citroen
  • 100100 gram geitenfeta
  • 4 teentje(s) knoflook
  • 10 gram krulpeterselie
  • 2 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 1 eetlepel(s) olijfolie extra vergine
  • 80 stuk(s) olijven
  • 1 stuk(s) paprika
  • 1 stuk(s) rode ui
  • 200 gram roma pruim tomaten
  • 200 gram volkoren fusilli
  • 0.75 stuk(s) chilipeper
  • 0.75 stuk(s) citroen
  • 150 gram geitenfeta
  • 6 teentje(s) knoflook
  • 15 gram krulpeterselie
  • 3 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 1.5 eetlepel(s) olijfolie extra vergine
  • 120 stuk(s) olijven
  • 2 stuk(s) paprika
  • 1.5 stuk(s) rode ui
  • 300 gram roma pruim tomaten
  • 300 gram volkoren fusilli
  • 1 stuk(s) chilipeper
  • 1 stuk(s) citroen
  • 200 gram geitenfeta
  • 8 teentje(s) knoflook
  • 20 gram krulpeterselie
  • 4 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 2 eetlepel(s) olijfolie extra vergine
  • 160 stuk(s) olijven
  • 2 stuk(s) paprika
  • 2 stuk(s) rode ui
  • 350 gram roma pruim tomaten
  • 400 gram volkoren fusilli

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Vega

Vanaf 46.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Roer tijdens het koken van de pasta door de pan zodat de pasta niet aan elkaar gaat plakken.

Chef Charlotte

Bereidingswijze

STAP 1

Breng een pan met water en een snufje zout aan de kook voor de pasta. Kook de pasta in ongeveer 10 minuten gaar.

STAP 2

Maak de rode ui en knoflook schoon. Snipper de rode ui en snijd de knoflook grof. Snijd de benodigde chili in dunne ringetjes. Verwijder eventueel de zaadjes. Was de paprika en snijd in blokjes. Was de tomaatjes.

STAP 3

Verhit olie in een hapjespan en fruit de ui, knoflook en chiliringetjes. Voeg na 5 minuten de paprikablokjes, paprikapoeder en de tomaatjes in z'n geheel toe.

STAP 4

Als de pasta gaar is, giet het vocht af en doe de pasta terug in de pan. Besprenkel met extra vierge olijfolie zodat het niet aan elkaar gaat plakken.

STAP 5

Giet het vocht van de olijven af. Voeg de pasta en olijven toe aan de groenten in de pan en breng op smaak met citroensap en zout.

STAP 6

Was de peterselie en snijd fijn. Voeg toe aan de pasta en hussel geheel. Verdeel de pasta over de borden en brokkel de geitenfeta eroverheen.