Loempia-omeletten
Vega

Loempia-omeletten

  • 30 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 3 stuk(s) eieren
  • 1 eetlepel(s) olie
  • 100 gram prei
  • 60 gram rijstnoedels
  • 15 milliliter tamari sojasaus
  • 25 gram taugé
  • 100 gram witte kool
  • 100 gram wortel
  • 6 stuk(s) eieren
  • 2 eetlepel(s) olie
  • 200 gram prei
  • 120 gram rijstnoedels
  • 30 milliliter tamari sojasaus
  • 50 gram taugé
  • 200 gram witte kool
  • 200 gram wortel
  • 9 stuk(s) eieren
  • 3 eetlepel(s) olie
  • 300 gram prei
  • 180 gram rijstnoedels
  • 45 milliliter tamari sojasaus
  • 75 gram taugé
  • 300 gram witte kool
  • 300 gram wortel
  • 12 stuk(s) eieren
  • 4 eetlepel(s) olie
  • 400 gram prei
  • 240 gram rijstnoedels
  • 60 milliliter tamari sojasaus
  • 100 gram taugé
  • 400 gram witte kool
  • 400 gram wortel

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Seizoensbox Vega Melkvrij

Vanaf 26.50 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Lekker met sweet chilisaus.

Chef Sophie

Bereidingswijze

Stap 1

Breek de eieren boven een kom, voeg een scheut water toe en kluts ze met een vork of garde.

Stap 2

Verhit in 2 koekenpannen steeds een halve el olie en bak 2 omeletten tegelijk. Je hebt uiteindelijk 2 omeletten pp nodig. Leg op een bord en houd warm onder een deksel.

Stap 3

Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Stap 4

Snijd de prei in dunne ringetjes en was zorgvuldig in een zeef. Snijd de witte kool in parten en vervolgens in zo dun mogelijke reepjes. Rasp de wortel grof.

Stap 5

Verhit in een wok de olie en roerbak de kool, prei en wortel in ca. 6 min. beetgaar. Voeg de noedels, tamari en taugé toe en roerbak nog 1-2 min.

Stap 6

Leg op elk bord een omelet, verdeel de helft van de vulling erover en klap de omelet dubbel. Doe hetzelfde met de rest van de omeletten en de vulling en serveer.