Krokante kip wrap
Vlees

Krokante kip wrap

met honing-mosterd saus

  • 20 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 10 eetlepel(s) bloem
  • 1 stuk(s) eieren
  • 2 theelepel(s) honing
  • 120 gram kipfiletblokje(s)
  • 1 theelepel(s) knoflookpoeder
  • 75 stuk(s) kropsla
  • 3 stuk(s) maistortilla's
  • 1 theelepel(s) mosterd
  • 35 gram panko
  • 100 gram tomaatjes
  • 50 milliliter volle yoghurt
  • 20 eetlepel(s) bloem
  • 2 stuk(s) eieren
  • 4 theelepel(s) honing
  • 240 gram kipfiletblokje(s)
  • 2 theelepel(s) knoflookpoeder
  • 150 stuk(s) kropsla
  • 6 stuk(s) maistortilla's
  • 2 theelepel(s) mosterd
  • 70 gram panko
  • 200 gram tomaatjes
  • 100 milliliter volle yoghurt
  • 30 eetlepel(s) bloem
  • 3 stuk(s) eieren
  • 6 theelepel(s) honing
  • 360 gram kipfiletblokje(s)
  • 3 theelepel(s) knoflookpoeder
  • 225 stuk(s) kropsla
  • 9 stuk(s) maistortilla's
  • 3 theelepel(s) mosterd
  • 105 gram panko
  • 300 gram tomaatjes
  • 150 milliliter volle yoghurt
  • 40 eetlepel(s) bloem
  • 4 stuk(s) eieren
  • 8 theelepel(s) honing
  • 480 gram kipfiletblokje(s)
  • 4 theelepel(s) knoflookpoeder
  • 300 stuk(s) kropsla
  • 12 stuk(s) maistortilla's
  • 4 theelepel(s) mosterd
  • 135 gram panko
  • 350 gram tomaatjes
  • 200 milliliter volle yoghurt

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Familie

Vanaf 49.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Wil je niet dat je heerlijke saus uit je wrap loopt? Vouw dan eerst de onderkant van de wrap naar binnen en daarna de twee zijkanten naar binnen.

Inkoper Maaike

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier en besprenkel met wat olijfolie.

Stap 2

Doe de panko in een diep bakje. Pak een tweede bakje en kluts hierin de benodigde hoeveelheid ei. Meng in een derde bakje de bloem met de knoflookpoeder, peper en zout.

Stap 3

Dep de kipblokjes droog met keukenpapier. Haal de kipblokjes één voor één door het geklutste ei, daarna door de bloem, weer door het ei en vervolgens door de panko. Leg de gepaneerde kipstukjes op de bakplaat. Bak de kipstukjes 20 minuten in de oven, keer tussentijds om.

Stap 4

Meng voor de saus de yoghurt, honing, mosterd en wat peper en zout naar smaak.

Stap 5

Was de sla, snijd grof en laat uitlekken in een vergiet. Was de tomaatjes en snijd doormidden. Verhit een droge koekenpan en bak hierin de wraps 1 minuut per kant.

Stap 6

Beleg de wraps met de saus, sla, tomaatjes en kipstukjes. Vouw de wraps dicht.