Krokante kip wrap
met honing-mosterdsaus
- 30 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 2 theelepel(s) honing
- 120 gram krokante kipfilet
- 0.25 stuk(s) kropsla
- 1 theelepel(s) mosterd
- 150 gram tomaatjes
- 2 stuk(s) tortilla wrap
- 50 milliliter volle yoghurt
- 4 theelepel(s) honing
- 240 gram krokante kipfilet
- 0.5 stuk(s) kropsla
- 2 theelepel(s) mosterd
- 300 gram tomaatjes
- 4 stuk(s) tortilla wrap
- 100 milliliter volle yoghurt
- 6 theelepel(s) honing
- 360 gram krokante kipfilet
- 0.75 stuk(s) kropsla
- 3 theelepel(s) mosterd
- 450 gram tomaatjes
- 6 stuk(s) tortilla wrap
- 150 milliliter volle yoghurt
- 8 theelepel(s) honing
- 480 gram krokante kipfilet
- 1 stuk(s) kropsla
- 4 theelepel(s) mosterd
- 600 gram tomaatjes
- 8 stuk(s) tortilla wrap
- 200 milliliter volle yoghurt
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Gemaksbox Familie
Vanaf 49.00 per weekTip
Als je het te lang vindt duren om de wraps per stuk te verwarmen in de pan, kun je de wraps ook in de magnetron 1 minuut verwarmen. Vergeet ze niet te besprenkelen met wat water.
Chef Charlotte
Bereidingswijze
Leg de kip een half uur van tevoren uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen. Verhit wat olie in een koekepan en bak de kip. Zet het vuur niet te hoog, zo verbrandt het crunchy laagje niet. Bak de kip in circa 10-5 minuten gaar. Keer tussentijds om.
Meng voor de saus de yoghurt, honing, mosterd en wat peper en zout naar smaak.
Was de sla, snijd grof en laat uitlekken in een vergiet. Was de tomaatjes en snijd doormidden.
Maak de wraps vochtig met een paar druppels water. Verhit een droge koekenpan en bak de wraps een halve minuut per kant.
Als de kip klaar is, snijd in reepjes. Beleg de wraps met de saus, sla, tomaatjes en kipstukjes.
Vouw de wraps dicht en verdeel over de borden.