Vlees
Kipcurry met oosterse groenten en quinoa
- 20 min bereidingstijd
Ingrediƫnten
-
+
- 1 eetlepel(s) currypasta groen
- 1 gram kipfilet
- 1 teentje(s) knoflook
- 100 milliliter kokosmelk
- 75 gram quinoa
- 200 gram roerbakmix
- 0.5 gram tomatenpuree
- 1 stuk(s) ui
- 1 eetlepel(s) currypasta groen
- 2 gram kipfilet
- 2 teentje(s) knoflook
- 200 milliliter kokosmelk
- 150 gram quinoa
- 400 gram roerbakmix
- 1 gram tomatenpuree
- 2 stuk(s) ui
- 2 eetlepel(s) currypasta groen
- 3 gram kipfilet
- 3 teentje(s) knoflook
- 300 milliliter kokosmelk
- 225 gram quinoa
- 600 gram roerbakmix
- 1.5 gram tomatenpuree
- 3 stuk(s) ui
- 2 eetlepel(s) currypasta groen
- 4 gram kipfilet
- 4 teentje(s) knoflook
- 400 milliliter kokosmelk
- 300 gram quinoa
- 800 gram roerbakmix
- 2 gram tomatenpuree
- 4 stuk(s) ui
Bereidingswijze
Stap 1
Snijd de kipfilet in reepjes en meng met de tomatenpuree en peper en zout.
Stap 2
Pel en snipper de ui en de knoflook en fruit deze kort aan in de hapjespan.
Stap 3
Voeg de kipfilet toe en bak deze mee aan tot ze licht gekleurd zijn.
Stap 4
Voeg de currypasta en de groentemix toe en bak ook deze kort mee.
Stap 5
Voeg de kokosmelk toe en laat het geheel 10 minuten doorpruttelen en inkoken.
Stap 6
Kook ondertussen de quinoa gaar volgens de verpakking. Breng de curry op smaak met peper en zout en serveer met de quinoa.