Kipcurry met oosterse groenten en quinoa
Vlees

Kipcurry met oosterse groenten en quinoa

  • 20 min bereidingstijd

Ingrediƫnten

-
+
  • 1 eetlepel(s) currypasta groen
  • 1 gram kipfilet
  • 1 teentje(s) knoflook
  • 100 milliliter kokosmelk
  • 75 gram quinoa
  • 200 gram roerbakmix
  • 0.5 gram tomatenpuree
  • 1 stuk(s) ui
  • 1 eetlepel(s) currypasta groen
  • 2 gram kipfilet
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 200 milliliter kokosmelk
  • 150 gram quinoa
  • 400 gram roerbakmix
  • 1 gram tomatenpuree
  • 2 stuk(s) ui
  • 2 eetlepel(s) currypasta groen
  • 3 gram kipfilet
  • 3 teentje(s) knoflook
  • 300 milliliter kokosmelk
  • 225 gram quinoa
  • 600 gram roerbakmix
  • 1.5 gram tomatenpuree
  • 3 stuk(s) ui
  • 2 eetlepel(s) currypasta groen
  • 4 gram kipfilet
  • 4 teentje(s) knoflook
  • 400 milliliter kokosmelk
  • 300 gram quinoa
  • 800 gram roerbakmix
  • 2 gram tomatenpuree
  • 4 stuk(s) ui

Bereidingswijze

Stap 1

Snijd de kipfilet in reepjes en meng met de tomatenpuree en peper en zout.

Stap 2

Pel en snipper de ui en de knoflook en fruit deze kort aan in de hapjespan.

Stap 3

Voeg de kipfilet toe en bak deze mee aan tot ze licht gekleurd zijn.

Stap 4

Voeg de currypasta en de groentemix toe en bak ook deze kort mee.

Stap 5

Voeg de kokosmelk toe en laat het geheel 10 minuten doorpruttelen en inkoken.

Stap 6

Kook ondertussen de quinoa gaar volgens de verpakking. Breng de curry op smaak met peper en zout en serveer met de quinoa.