Italiaanse lasagne
Vega

Italiaanse lasagne

  • 40 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 100 gram bospeen
  • 0.5 stuk(s) courgette
  • 75 gram geraspte kaas
  • 2 theelepel(s) honing
  • 1 theelepel(s) italiaanse kruiden
  • 3 stuk(s) lasagnevellen
  • 1 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 0.5 stuk(s) rode ui
  • 200 gram tomaatjes
  • 200 gram bospeen
  • 1 stuk(s) courgette
  • 150 gram geraspte kaas
  • 4 theelepel(s) honing
  • 2 theelepel(s) italiaanse kruiden
  • 6 stuk(s) lasagnevellen
  • 2 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 1 stuk(s) rode ui
  • 400 gram tomaatjes
  • 300 gram bospeen
  • 1.5 stuk(s) courgette
  • 225 gram geraspte kaas
  • 6 theelepel(s) honing
  • 3 theelepel(s) italiaanse kruiden
  • 9 stuk(s) lasagnevellen
  • 3 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 1.5 stuk(s) rode ui
  • 600 gram tomaatjes
  • 400 gram bospeen
  • 2 stuk(s) courgette
  • 300 gram geraspte kaas
  • 8 theelepel(s) honing
  • 4 theelepel(s) italiaanse kruiden
  • 12 stuk(s) lasagnevellen
  • 4 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 2 stuk(s) rode ui
  • 800 gram tomaatjes

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Seizoensbox Vega Melkvrij

Vanaf 26.50 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Een hele handige tip om sneller aan tafel te kunnen: gaar je lasagnevellen voordat je deze in de ovenschaal doet. Hoe je dit doet? Breng een grote pan water aan de kook met een paar druppels olie. Voeg de lasagnevellen een voor een toe aan de pan en kook ze in circa 8 minuten gaar.

Chef Charlotte

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 220 graden.

Stap 2

Snipper de ui. Was de courgette en bospeen en snijd beiden in blokjes.

Stap 3

Verhit wat olie in een grote hapjespan en fruit de ui. Voeg na 5 minuten de bospeen en courgette toe en bak 10 minuten mee.

Stap 4

Voeg de tomaten, paprikapoeder, Italiaanse kruiden, honing, peper en zout toe en roer geheel. Laat 15 minuten pruttelen op laag vuur.

Stap 5

Tijd om de lasagne te bouwen! Neem een grote ovenschaal en schep een paar lepels van de saus in de schaal. Leg de lasagnevellen erop. Herhaal dit twee keer en maak af met de geraspte kaas. Doe de schaal in de oven en bak 30 minuten tot de bovenkant mooi goudbruin kleurt.

Stap 6

Verdeel de lasagne over de borden.