Italiaanse lasagne
Vlees

Italiaanse lasagne

  • 40 min bereidingstijd

Ingrediƫnten

-
+
  • 100 gram bospeen
  • 0.5 stuk(s) courgette
  • 75 gram geraspte kaas
  • 2 theelepel(s) honing
  • 1 theelepel(s) italiaanse kruiden
  • 3 stuk(s) lasagnevellen
  • 1 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 0.5 stuk(s) rode ui
  • 120 gram rundergehakt
  • 200 gram tomaatjes
  • 200 gram bospeen
  • 1 stuk(s) courgette
  • 150 gram geraspte kaas
  • 4 theelepel(s) honing
  • 2 theelepel(s) italiaanse kruiden
  • 6 stuk(s) lasagnevellen
  • 2 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 1 stuk(s) rode ui
  • 240 gram rundergehakt
  • 400 gram tomaatjes
  • 300 gram bospeen
  • 1.5 stuk(s) courgette
  • 225 gram geraspte kaas
  • 6 theelepel(s) honing
  • 3 theelepel(s) italiaanse kruiden
  • 9 stuk(s) lasagnevellen
  • 3 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 1.5 stuk(s) rode ui
  • 360 gram rundergehakt
  • 600 gram tomaatjes
  • 400 gram bospeen
  • 2 stuk(s) courgette
  • 300 gram geraspte kaas
  • 8 theelepel(s) honing
  • 4 theelepel(s) italiaanse kruiden
  • 12 stuk(s) lasagnevellen
  • 4 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 2 stuk(s) rode ui
  • 480 gram rundergehakt
  • 800 gram tomaatjes

Tip

Een hele handige tip om sneller aan tafel te kunnen: gaar je lasagnevellen voordat je deze in de ovenschaal doet. Hoe je dit doet? Breng een grote pan water aan de kook met een paar druppels olie. Voeg de lasagnevellen een voor een toe aan de pan en kook ze in circa 8 minuten gaar.

Chef Charlotte

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 220 graden.

Stap 2

Snipper de ui. Was de courgette, tomaten en bospeen en snijd alle groenten in blokjes.

Stap 3

Verhit wat olie in een grote hapjespan en fruit de ui. Voeg na 5 minuten het gehakt toe. Als het gehakt kleur krijgt, voeg de bospeen en courgette toe en bak 15 minuten mee.

Stap 4

Voeg de tomaten, paprikapoeder, Italiaanse kruiden, honing, peper en zout toe en roer geheel. Laat 15 minuten pruttelen op laag vuur.

Stap 5

Tijd om de lasagne te bouwen! Neem een grote ovenschaal en schep een paar lepels van de saus in de schaal. Leg de lasagnevellen erop. Herhaal dit twee keer en maak af met de geraspte kaas. Doe de schaal in de oven en bak 30 minuten tot de bovenkant mooi goudbruin kleurt.

Stap 6

Verdeel de lasagne over de borden.