
Indiase curry met paneer
en paksoi
- 35 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 0.25 stuk(s) bouillonblokje groente
- 1 theelepel(s) garam masala
- 0.5 stuk(s) gele ui
- 1 teentje(s) knoflook
- 100 milliliter kokosmelk
- 0.5 eetlepel(s) olie
- 0.25 stuk(s) paksoi
- 100 gram paneer
- 50 milliliter passata
- 75 gram wortel
- 75 gram zilvervliesrijst
- 0.5 stuk(s) bouillonblokje groente
- 2 theelepel(s) garam masala
- 1 stuk(s) gele ui
- 2 teentje(s) knoflook
- 200 milliliter kokosmelk
- 1 eetlepel(s) olie
- 0.5 stuk(s) paksoi
- 200 gram paneer
- 100 milliliter passata
- 150 gram wortel
- 150 gram zilvervliesrijst
- 0.75 stuk(s) bouillonblokje groente
- 3 theelepel(s) garam masala
- 1.5 stuk(s) gele ui
- 3 teentje(s) knoflook
- 300 milliliter kokosmelk
- 1.5 eetlepel(s) olie
- 0.75 stuk(s) paksoi
- 300 gram paneer
- 150 milliliter passata
- 225 gram wortel
- 225 gram zilvervliesrijst
- 1 stuk(s) bouillonblokje groente
- 4 theelepel(s) garam masala
- 2 stuk(s) gele ui
- 4 teentje(s) knoflook
- 400 milliliter kokosmelk
- 2 eetlepel(s) olie
- 1 stuk(s) paksoi
- 400 gram paneer
- 200 milliliter passata
- 300 gram wortel
- 300 gram zilvervliesrijst
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Familie
Vanaf 56.45 per weekTip!
Je kunt de paneer ook eerst kort goudbruin bakken in een koekenpan met een beetje olie. Zo krijgt hij een krokant korstje dat heerlijk combineert met de romige saus.
Chef Claudia
Bereidingswijze
Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de wortel in halve plakjes en de paksoi in stukken van 2-3 cm. Snijd de paneer in blokjes van 1,5 cm.
Verhit de olie in een ruime koekenpan of wok. Bak de ui en knoflook 3-4 minuten op middelhoog vuur tot ze glazig zijn. Voeg de wortel toe en bak 4 minuten mee. Voeg de garam masala toe en bak 1 minuut mee zodat de specerijen hun aroma vrijgeven.
Voeg de passata, kokosmelk en het bouillonblokje toe en breng al roerend aan de kook. Zet het vuur laag en laat 8 minuten zachtjes pruttelen. Voeg de blokjes paneer toe en verwarm nog 4-5 minuten mee. Voeg in de laatste 2 minuten de paksoi toe en laat slinken.
Verdeel de rijst over de borden, schep de paneer-curry erbij en serveer.