Hoisin Shanghai paksoi met noodles en tempeh
Vega

Hoisin Shanghai paksoi met noodles en tempeh

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediƫnten

-
+
  • 1 stuk(s) Shanghai paksoi
  • 50 milliliter hoisinsaus
  • 15 gram koriander
  • 0.5 stuk(s) limoen
  • 1 stuk(s) rode paprika
  • 0.5 stuk(s) rode peper
  • 1 eetlepel(s) sesamolie
  • 150 gram tempeh
  • 100 gram woknoedels
  • 2 stuk(s) Shanghai paksoi
  • 75 milliliter hoisinsaus
  • 30 gram koriander
  • 0.5 stuk(s) limoen
  • 1.5 stuk(s) rode paprika
  • 0.5 stuk(s) rode peper
  • 2 eetlepel(s) sesamolie
  • 300 gram tempeh
  • 200 gram woknoedels
  • 2 stuk(s) Shanghai paksoi
  • 100 milliliter hoisinsaus
  • 45 gram koriander
  • 1 stuk(s) limoen
  • 2 stuk(s) rode paprika
  • 1 stuk(s) rode peper
  • 3 eetlepel(s) sesamolie
  • 450 gram tempeh
  • 300 gram woknoedels
  • 3 stuk(s) Shanghai paksoi
  • 125 milliliter hoisinsaus
  • 60 gram koriander
  • 1 stuk(s) limoen
  • 2.5 stuk(s) rode paprika
  • 1 stuk(s) rode peper
  • 4 eetlepel(s) sesamolie
  • 600 gram tempeh
  • 400 gram woknoedels

Benodigdheden

  • wok
  • snijplank
  • mes
  • kookpan
  • zeef

Bereidingswijze

Stap 1

Breng in een kookpan ruim water met een snufje zout aan de kook. Was de rode peper en paksoi goed. Pluk de blaadjes koriander.

Stap 2

Snijd de peper doormidden en verwijder de zaadjes. Snijd vervolgens in dunne reepjes. (Was goed je handen na het snijden van de peper). Snijd de paksoi in 4 stukken in de lengte. Snijd de paprika in repen. Snijd de limoen in partjes.

Stap 3

Snijd de tempeh in blokjes en marineer met een scheutje hoisinsaus.

Stap 4

Kook de noedels zoals op de verpakking staat gaar. Giet af, spoel met koud water en laat uitlekken in een zeef. Vang een beetje kookvocht op. Verwarm de wok op hoog vuur. Wok eerst de Shanghai paksoi en de paprika 3 minuten in sesamolie. Haal uit de pan. Voeg nu de tempeh en rode peper toe, wok vervolgens 2 Ć  3 minuten.

Stap 5

Voeg nu de groenten, tempeh en noedels toe. Meng alles elkaar, zet het vuur laag en voeg de rest van de hoisinsaus en een klein scheutje kookvocht toe.

Stap 6

Verdeel de noedels over de diepe borden en dresseer met blaadjes koriander en een partje limoen.