Hoisin Shanghai paksoi met noodles en gehakt
- 25 min bereidingstijd
Ingrediƫnten
- 1 stuk(s) Shanghai paksoi
- 50 milliliter hoisinsaus
- 30 gram koriander
- 0.5 stuk(s) limoen
- 1 stuk(s) rode paprika
- 1 stuk(s) rode peper
- 150 gram rundergehakt
- 1 milliliter sesamolie
- 100 gram woknoedels
- 2 stuk(s) Shanghai paksoi
- 75 milliliter hoisinsaus
- 40 gram koriander
- 0.5 stuk(s) limoen
- 1.5 stuk(s) rode paprika
- 1 stuk(s) rode peper
- 300 gram rundergehakt
- 2 milliliter sesamolie
- 200 gram woknoedels
- 2 stuk(s) Shanghai paksoi
- 100 milliliter hoisinsaus
- 50 gram koriander
- 1 stuk(s) limoen
- 2 stuk(s) rode paprika
- 1 stuk(s) rode peper
- 450 gram rundergehakt
- 3 milliliter sesamolie
- 300 gram woknoedels
- 3 stuk(s) Shanghai paksoi
- 125 milliliter hoisinsaus
- 60 gram koriander
- 1 stuk(s) limoen
- 2.5 stuk(s) rode paprika
- 1 stuk(s) rode peper
- 600 gram rundergehakt
- 4 milliliter sesamolie
- 400 gram woknoedels
Benodigdheden
- wok
- snijplank
- mes
- kookpan
- zeef
Bereidingswijze
Zet een kookpan met ruim water en een snufje zout op het vuur. Was de rode peper en paksoi goed. Pluk de blaadjes koriander
Snijd de peper doormidden, verwijder de zaadjes en snijd vervolgens in dunne reepjes. (Was goed je handen na het snijden van de peper). Snijd de paksoi in 4 stukken in de lengte. Snijd de paprika in repen. Snijd de limoen in partjes.
Kook de noedels zoals op de verpakking vermeld staat. Giet af, spoel met koud water en laat uitlekken in een zeef. Vang een beetje kookvocht op.
Verwarm de wok op hoog vuur. Wok eerst de Shanghai paksoi en de paprika 3 minuten in sesamolie. Haal ze uit de pan. Voeg nu het gehakt en de rode peper toe. Bak het gehakt rul.
Voeg nu de groenten, gehakt en noedels toe. Meng alles door elkaar en zet het vuur laag en voeg de hoisinsaus en ook een klein scheutje kookvocht toe.
Verdeel de noedels over diepe borden en dresseer met blaadjes koriander en een partje limoen.