Hoisin Shanghai paksoi met noodles en gehakt
Vlees

Hoisin Shanghai paksoi met noodles en gehakt

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediƫnten

-
+
  • 1 stuk(s) Shanghai paksoi
  • 50 milliliter hoisinsaus
  • 30 gram koriander
  • 0.5 stuk(s) limoen
  • 1 stuk(s) rode paprika
  • 1 stuk(s) rode peper
  • 150 gram rundergehakt
  • 1 eetlepel(s) sesamolie
  • 100 gram woknoedels
  • 2 stuk(s) Shanghai paksoi
  • 75 milliliter hoisinsaus
  • 40 gram koriander
  • 0.5 stuk(s) limoen
  • 1.5 stuk(s) rode paprika
  • 1 stuk(s) rode peper
  • 300 gram rundergehakt
  • 2 eetlepel(s) sesamolie
  • 200 gram woknoedels
  • 2 stuk(s) Shanghai paksoi
  • 100 milliliter hoisinsaus
  • 50 gram koriander
  • 1 stuk(s) limoen
  • 2 stuk(s) rode paprika
  • 1 stuk(s) rode peper
  • 450 gram rundergehakt
  • 3 eetlepel(s) sesamolie
  • 300 gram woknoedels
  • 3 stuk(s) Shanghai paksoi
  • 125 milliliter hoisinsaus
  • 60 gram koriander
  • 1 stuk(s) limoen
  • 2.5 stuk(s) rode paprika
  • 1 stuk(s) rode peper
  • 600 gram rundergehakt
  • 4 eetlepel(s) sesamolie
  • 400 gram woknoedels

Benodigdheden

  • wok
  • snijplank
  • mes
  • kookpan
  • zeef

Bereidingswijze

Stap 1

Zet een kookpan met ruim water en een snufje zout op het vuur. Was de rode peper en paksoi goed. Pluk de blaadjes koriander

Stap 2

Snijd de peper doormidden, verwijder de zaadjes en snijd vervolgens in dunne reepjes. (Was goed je handen na het snijden van de peper). Snijd de paksoi in 4 stukken in de lengte. Snijd de paprika in repen. Snijd de limoen in partjes.

Stap 3

Kook de noedels zoals op de verpakking vermeld staat. Giet af, spoel met koud water en laat uitlekken in een zeef. Vang een beetje kookvocht op.

Stap 4

Verwarm de wok op hoog vuur. Wok eerst de Shanghai paksoi en de paprika 3 minuten in sesamolie. Haal ze uit de pan. Voeg nu het gehakt en de rode peper toe. Bak het gehakt rul.

Stap 5

Voeg nu de groenten, gehakt en noedels toe. Meng alles door elkaar en zet het vuur laag en voeg de hoisinsaus en ook een klein scheutje kookvocht toe.

Stap 6

Verdeel de noedels over diepe borden en dresseer met blaadjes koriander en een partje limoen.