Hoisin beef met citroengras noedels
Vlees

Hoisin beef met citroengras noedels

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediƫnten

-
+
  • 1 stuk(s) Shanghai paksoi
  • 100 gram biefstukpuntjes
  • 75 gram citroengras noedels
  • 25 milliliter hoisinsaus
  • 5 gram koriander
  • 0.25 stuk(s) limoen
  • 0.5 stuk(s) mini komkommer
  • 0.25 stuk(s) rode peper
  • 2 stuk(s) Shanghai paksoi
  • 200 gram biefstukpuntjes
  • 150 gram citroengras noedels
  • 50 milliliter hoisinsaus
  • 10 gram koriander
  • 0.5 stuk(s) limoen
  • 1 stuk(s) mini komkommer
  • 0.5 stuk(s) rode peper
  • 3 stuk(s) Shanghai paksoi
  • 300 gram biefstukpuntjes
  • 225 gram citroengras noedels
  • 75 milliliter hoisinsaus
  • 20 gram koriander
  • 0.75 stuk(s) limoen
  • 1.5 stuk(s) mini komkommer
  • 0.75 stuk(s) rode peper
  • 4 stuk(s) Shanghai paksoi
  • 400 gram biefstukpuntjes
  • 300 gram citroengras noedels
  • 100 milliliter hoisinsaus
  • 30 gram koriander
  • 1 stuk(s) limoen
  • 2 stuk(s) mini komkommer
  • 1 stuk(s) rode peper

Benodigdheden

  • vergiet
  • wok
  • snijplank
  • mes
  • kookpan
  • zeef

Bereidingswijze

Stap 1

Zet een kookpan met ruim zout water op het vuur. Was de komkommer, rode peper en Shanghai paksoi goed. Pluk de blaadjes koriander

Stap 2

Snijd de peper doormidden en verwijder de zaadjes. Snijd vervolgens in de lengte in dunne reepjes. Snijd de Shanghai paksoi en de komkommer in de lengte in vieren. Snijd de limoen in partjes

Stap 3

Dep de biefstukpuntjes droog en marineer met 1/3 van de hoisinsaus. Kook Bereid de noedels zoals aangegeven staat op de verpakking. Giet de noedels af, spoel met koud water en laat uitlekken in een zeef. Vang een beetje kookvocht op.

Stap 4

Verwarm de wok op hoog vuur met wat olie. Wok eerst de Shanghai paksoi in 3 minuten. Haal dit uit de pan. Voeg vervolgens de biefstukpuntjes en rode peper toe aan de wok en wok 2-3 min. Haal uit de pan en wok voor 4 min.

Stap 5

Voeg vervolgens de Shanghai paksoi, de biefstukpuntjes en noedels toe aan de wok. Meng de noedels goed door en zet het vuur laag. Voeg de rest van de hoisinsaus en een klein scheutje kookvocht toe.

Stap 6

Verdeel de noedels over diepe borden en dresseer met blaadjes koriander en een limoenpartje.