Groentewraps
Vis

Groentewraps

met visnuggets, koolsalade en tahindressing

  • 30 min bereidingstijd

Ingrediƫnten

-
+
  • 50 gram belegen kaas
  • 1 teentje(s) knoflook
  • 150 gram koolvis
  • 5 blad(en) lollo rosso
  • 1 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 0.5 bosje(s) radijs
  • 2 stuk(s) tortilla wrap
  • 1 stuk(s) ui
  • 100 gram waspeen
  • 0.5 stuk(s) witte kool (heel)
  • 100 milliliter yoghurt
  • 100 gram belegen kaas
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 300 gram koolvis
  • 10 blad(en) lollo rosso
  • 1 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 1 bosje(s) radijs
  • 3 stuk(s) tortilla wrap
  • 1 stuk(s) ui
  • 200 gram waspeen
  • 1 stuk(s) witte kool (heel)
  • 200 milliliter yoghurt
  • 150 gram belegen kaas
  • 3 teentje(s) knoflook
  • 450 gram koolvis
  • 15 blad(en) lollo rosso
  • 2 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 1 bosje(s) radijs
  • 5 stuk(s) tortilla wrap
  • 2 stuk(s) ui
  • 300 gram waspeen
  • 1 stuk(s) witte kool (heel)
  • 300 milliliter yoghurt
  • 200 gram belegen kaas
  • 4 teentje(s) knoflook
  • 600 gram koolvis
  • 20 blad(en) lollo rosso
  • 2 theelepel(s) milde paprikapoeder
  • 2 bosje(s) radijs
  • 6 stuk(s) tortilla wrap
  • 2 stuk(s) ui
  • 400 gram waspeen
  • 2 stuk(s) witte kool (heel)
  • 400 milliliter yoghurt

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 210 graden, bekleed een bakplaat met bakpapier en meng de paprikapoeder door de bloem. Was de sla en de radijsjes en pluk de bladeren los. Snijd de radijsjes in plakjes.

Stap 2

Snijd de koolvis in blokjes, bestrooi met peper en zout, haal de door de bloem met het paprikapoeder en daarna achtereenvolgens door de losgeklopte eiwitten en de panko. Leg de nuggets daarna op een bakplaat, maar wacht nog even met in de oven plaatsen, want ze hoeven maar 8 minuten te garen.

Stap 3

Snijd de helft van de witte kool in wat grovere stukken van 2 centimeter breed, en de rest in zo dun mogelijke reepjes voor de koolsalade. Rasp de peentjes op een grove rasp. Pel en snipper de knoflook, meng deze met de yoghurt, peper en zout, de tahini en 2 eetlepels olijfolie tot een frisse dressing en meng deze door de dungesneden koolsla en de wortel.

Stap 4

Pel de ui, snipper deze fijn en fruit deze in een hapjespan kort aan in een scheutje olijfolie. Voeg de witte kool toe en stoof deze gaar in 6 minuten.

Stap 5

Plaats nu ook de visnuggets tegelijk in de oven, want dit duurt ongeveer even lang. Controleer wel of de vis gaar is door de dikste door de midden te breken.

Stap 6

Verwarm de wrap volgens de verpakking, beleg deze met de slabladeren, de koolsalade, de gestoofde kool, de radijsjes, geraspte kaas en de visnuggets. Rol de wraps op en snijd ze schuin doormidden, zodat je per persoon 3 halve wraps hebt.