
Groene viscurry
met paksoi
- 30 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 0.5 stuk(s) courgette
- 30 gram groene currypasta
- 1 teentje(s) knoflook
- 150 milliliter kokosmelk
- 120 gram koolvisblokjes
- 0.25 stuk(s) paksoi
- 75 gram rijst
- 0.5 stuk(s) ui
- 1 stuk(s) courgette
- 60 gram groene currypasta
- 2 teentje(s) knoflook
- 300 milliliter kokosmelk
- 240 gram koolvisblokjes
- 0.5 stuk(s) paksoi
- 150 gram rijst
- 1 stuk(s) ui
- 1.5 stuk(s) courgette
- 90 gram groene currypasta
- 3 teentje(s) knoflook
- 400 milliliter kokosmelk
- 360 gram koolvisblokjes
- 0.75 stuk(s) paksoi
- 225 gram rijst
- 1.5 stuk(s) ui
- 2 stuk(s) courgette
- 120 gram groene currypasta
- 4 teentje(s) knoflook
- 600 milliliter kokosmelk
- 480 gram koolvisblokjes
- 1 stuk(s) paksoi
- 300 gram rijst
- 2 stuk(s) ui
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox
Vanaf 49.50 per weekTip
Wil je de curry nog authentieker laten smaken? Bestrooi dan met verse koriander en knijp er een partje limoen boven.
Inkoper Evelien
Bereidingswijze
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Was de paksoi, haal de onderkant eraf en snijd grof. Snijd de courgette in blokjes. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
Verhit een scheut olie in een wok of hapjespan. Fruit hierin de ui en knoflook, samen met courgette. Voeg na 5 minuten de currypasta toe en bak een paar minuten mee. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook.
Voeg de koolvis en de paksoi toe aan de curry en laat 8-10 min. garen op laag vuur, met de deksel op de pan.
Verdeel de rijst met curry over de (diepe) borden en serveer.