Vis
Groene viscurry
met paksoi
- 30 min bereidingstijd
Ingrediënten
-
+
- 30 gram groene currypasta
- 1 teentje(s) knoflook
- 100 milliliter kokosmelk
- 120 gram koolvisblokjes
- 1 stuk(s) paksoi
- 75 gram rijst
- 0.5 stuk(s) sjalot
- 60 gram groene currypasta
- 2 teentje(s) knoflook
- 200 milliliter kokosmelk
- 240 gram koolvisblokjes
- 1 stuk(s) paksoi
- 150 gram rijst
- 1 stuk(s) sjalot
- 90 gram groene currypasta
- 3 teentje(s) knoflook
- 300 milliliter kokosmelk
- 360 gram koolvisblokjes
- 2 stuk(s) paksoi
- 225 gram rijst
- 1.5 stuk(s) sjalot
- 120 gram groene currypasta
- 4 teentje(s) knoflook
- 400 milliliter kokosmelk
- 480 gram koolvisblokjes
- 2 stuk(s) paksoi
- 300 gram rijst
- 2 stuk(s) sjalot
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Seizoensbox
Vanaf 29.00 per weekTip
Wil je de curry nog authentieker laten smaken? Bestrooi dan met verse koriander en knijp er een partje limoen boven.
Inkoper Evelien
Bereidingswijze
Stap 1
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Snipper ondertussen de sjalot en snijd de knoflook fijn. Was de paksoi, haal de onderkant eraf en snijd grof.
Stap 3
Verhit olie in een wok of hapjespan. Fruit de sjalot en knoflook. Voeg na 5 minuten de groenecurrypasta toe en fruit een paar minuten mee. Voeg de kokosmelk en breng aan de kook.
Stap 4
Voeg de vis en de paksoi toe aan de curry en laat 8-10 min. garen op laag vuur.
Stap 5
Verdeel de rijst met curry over de (diepe) borden en serveer.