Grillkaasspiesjes met pesto,
Vega

Grillkaasspiesjes met pesto,

gnocchi en zomerse salade

  • 35 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 0.5 eetlepel(s) (bloemen) honing
  • 1.5 eetlepel(s) Olijfolie voor dressing
  • 100 gram Syrische grillkaas
  • 125 gram gnocchi
  • 0.5 eetlepel(s) grove mosterd
  • 0.5 teentje(s) knoflook
  • 0.5 stuk(s) komkommer
  • 20 gram pesto
  • 1 eetlepel(s) roomboter
  • 150 gram tomaatjes
  • 1 eetlepel(s) (bloemen) honing
  • 3 eetlepel(s) Olijfolie voor dressing
  • 200 gram Syrische grillkaas
  • 250 gram gnocchi
  • 1 eetlepel(s) grove mosterd
  • 1 teentje(s) knoflook
  • 1 stuk(s) komkommer
  • 40 gram pesto
  • 2 eetlepel(s) roomboter
  • 300 gram tomaatjes
  • 1.5 eetlepel(s) (bloemen) honing
  • 4.5 eetlepel(s) Olijfolie voor dressing
  • 300 gram Syrische grillkaas
  • 375 gram gnocchi
  • 1.5 eetlepel(s) grove mosterd
  • 1.5 teentje(s) knoflook
  • 1.5 stuk(s) komkommer
  • 60 gram pesto
  • 3 eetlepel(s) roomboter
  • 450 gram tomaatjes
  • 2 eetlepel(s) (bloemen) honing
  • 6 eetlepel(s) Olijfolie voor dressing
  • 400 gram Syrische grillkaas
  • 500 gram gnocchi
  • 2 eetlepel(s) grove mosterd
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 2 stuk(s) komkommer
  • 80 gram pesto
  • 4 eetlepel(s) roomboter
  • 600 gram tomaatjes

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Vega

Vanaf 46.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Mocht je geen satéprikkers in huis hebben, dan kun je de kaasblokjes ook los bakken in wat olie in een koekenpan.

Colette

Bereidingswijze

Stap 1

Schaaf de komkommer in lange repen. Snijd de tomaatjes in kwarten. Doe bij elkaar in een schaal. Klop een dressing van olijfolie, honing en mosterd. Breng op smaak met peper en zout. Besprenkel de salade ermee.

Stap 2

Snijd de stukken grillkaas in iets kleinere blokjes en doe in een kom. Snijd ze niet te klein, anders breken ze als je ze aan de prikker gaat rijgen. Pers de knoflook erboven en meng er een scheut olie door. Rijg de kaasblokjes aan satéprikkers (3 stokjes pp).

Stap 3

Verhit een flinke scheut olie in een koekenpan en bak de gnocchi in 10-12 minuten goudbruin. Schep regelmatig om.

Stap 4

Verhit een grillpan en gril de kaasspiesjes in 4-5 minuten goudbruin. Keer ze regelmatig.

Stap 5

Verdeel de gnocchi over de borden. Leg de kipspiesjes erbij en schep de pesto over de spiesjes en de gnocchi. Serveer met de salade.